Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ihatok egy pohár alkoholos...

Ihatok egy pohár alkoholos sört szoptatás alatt?

Figyelt kérdés

Nincs itthon semmilyen más innivaló és úgy megkívántam:-)

Boltba most nem tudok lemenni, alszik a picur:-)

2009. okt. 14. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Simán :).

A tejnek is jót tesz :).

Én is ittam néhányszor, de azért ne legyen több egy pohárnál és ne mindennap :).

2009. okt. 14. 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyet!
2009. okt. 14. 12:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Természetesen csak 1-et:-)

Este hozok alkoholmenteset, olyat szoktam inni gyakran:-)

2009. okt. 14. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan igyál, én is ittam, hébe hóba. Mondjuk én rákaptam a citromos sörre, annak minimális az alkoholtartalma. De aztán nehogy pityókásan várd este a férjed :)
2009. okt. 14. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ihatsz 1 pohárral,mondjuk én általában szoptatás után szoltam inni.Igaz az én fiam 16,5 hós és már "csak"3x cicizik/nap.
2009. okt. 14. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Örülök én is válaszoknak! Bár én sosem szerettem a sört, még a szagát sem, de most én is rákaptam a Gösser citromosra, annak csak 2% az alkohol tartalma, meg a Radlert szoktam inni, annak meg 1,6%. Akkor majd szoptatás alatt is lehet, egyszer-egyszer.. legalábbis annyiszor, mint most iszom :o) 33 hetes km
2009. okt. 15. 09:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát megittam tegnap azt a pohár sört, de Én annyira nem iszom semmi alkoholosat, hogy kiütött a pohár sör:-D Le kellett feküdnöm a gyerekkel aludni egyet délután, mert nem bírtam talpon maradni:-D

Azt hiszem többet nem iszok alkoholosat:-)

2009. okt. 15. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!