Tejserkentésnek alkoholos sör? Mi a véleményetek?
Párom kollégái mondták a páromnak, hogy vegyen nekem barna sört, amiinek állítólag 5% felett van az alkohol tartalma, mert nekik az bevállt. Én most kezdem megszokni a sört, mert eddig nem ittam, s még most sem tudok egy fél doboznál többet inni belőle. Gösser alkoholmentes az bevállt, s azt is iszom. Párom néha hozott Radler 1,6%-osat, abból ittam fél dobozzal. Azt szerintetek lehet?
Inkább több véleményre vagyok kíváncsi, nem akarom h baja legyen a babámnak. S biztos ami biztos. Alkoholmenteset merek inni. De ez a 1,6% is sok nekem, barna sört nem tudom merjek e inni ti mit gondoltok ezekről. BArna sört is megkockáztatnátok vagy van közetetek olyan aki itta, s nem lett baj?
Nekem anyám itta, de én úgy tudom hogy a szoptatás alatt nem terhesen.
Nekem amikor terhes voltam hozott apám 6 üveg barna sört, hogy legyen tejem, de nem bírtam meginni mert nagyon rossz volt az íze, uh kidobtam. :)
Szóval hogy tényleg serkenti-e a tejet, nem tudom.Én az ilyen dolgokkal úgy vagyok hogy anyám itta, volt teje de lehet ugyan annyi lett volna akkor is ha nem issza.
Hát velem a párom egy egész üveg barna sört akart volna megitatni, de akkor szólok neki, hogy létezik alkoholmentes is. Ő úgy tudja, Ő se nagy sör ivó, sőt alkoholt nem is nagyon iszunk. 1-2 évben egyszer-kétszer alkoholos koktélt terhesség előtt, s azóta sem.
Kollégái nem tudom mondták-e neki, hogy alkoholos volt-e, gondolom csak annyit, hogy ezt itták. Amúgy én nem minden sört iszom meg. Ez a gösser, amiből tudtam többet is inni eddig, meg az 1,6%-osból fél dobozzal. Előbbi 249 vagy 269 ft, attól függ hol vesszük, s másik 150ft.
Amit ajánlott egyikőtök, az alkoholmentes barna sört, az ehhez képest nem is drága. Bár annak is van ára.
S a maci kávét hol lehet kapni? Milyen árban van?
Amúgy nekem eddig a gösser jól beindította, csak párom akar változtatni, meg gondolom abban a tudatban van, az még jobban segít, meg lehet az árat is nézi, mert ténx, hogy amit meg tudok inni van ára, s anyagilag nem állunk olyan jól, hogy megtehessük.
S aki iszik ilyen söröket egy nap megisztok egy üveggel vagy csak egy pohárral? S ha nem isszátok meg ti is elteszitek másnapra?
S minden nap isztok, mert azt is hallottam, h minden nap kellene inni. De én mikor hogy iszok, van hogy havonta 1-2 üveg.
Na, mondom, hogy a maláta :) Mivel a Maci kávé is az :) Azért is maci: MAláta CIkória :)
Bárhol lehet kapni, Interspar, Tesco, stb, ilyen hengeres dobozban van, ott, ahol a kakaó meg a hasonló dolgok. Nem tudom mennyi lehet, olyan 500 forint körül, de ebből rengeteget lehet csinálni, ez egy por, tejjel el kell keverni és inni.
A Maci kávé is azért hatásos, mert ugyanabból készül, mint a barna sör.. malátából. :)
És ennek még alkohol tartalma sincs.
Intersparban, Metroban, Tescoban is láttam már.
Egy 250 gr-os doboz azt hiszem 600 körül van, de sokáig elég, mert egy pohár italhoz egy púpozott kávéskanállal kell tenni.
Eloszor azt hittem, hogy vicc a kerdes, de rakattintottam es lattam, hogy nem.
En nem javaslom meg a radlert sem, az alkohol az alkohol. A babanak az mereg. Nem a sortol lesz tobb tejed.... ez hihetetlen, de komolyan.
Elmeletileg a malatatol lesz. Ha te hiszel ebben, lehet kapni alkoholmenyes sort vagy malataitalt, ami olyan, mint a barna sor, csak alkohol nincs benne. Persze, a te babad es azt iszol, amit akarsz, de gondolj a pici egeszsegere...
Amugy tejed elsosorban a gyakori szoptatastol, pihenes es alvastol, egeszseges etkezestol, sok folyadekbeviteltol es utoljara talan segitenek az ilyen dolgok. Es en nem is a sort ajanlanam, hanem vannak a szoptatos teak, ezerszer egeszsefesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!