Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Segítség! Még csak 3 hónapos...

Segítség! Még csak 3 hónapos a babám, de látványosan fogy a tejem. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Mindent megteszek: rengeteget iszom, More Milket szedek, szoptatás után fejek, a baba igény szerint szopizik, és mivel az éjszakát átalussza, még éjszaka 3-kor is felkelek fejni. 5-6 napja azonban csak a reggeli és a délelőtti szoptatások után lakik jól, délután pedig megkezdődik a nyűglődés. Elkezdtem nézni mérlegen, hogy vajon miért sírhat evés után, és azt figyeltem meg, hogy napról napra kevesebbet tud kiszívni. És ez nem lustaság: fejni sem tudok szopi után, csak 10-20 mg-ot, pedig eddig ennél jóval többet tudtam. Nem cumisüvegezünk, lefejt anyatejes pótlást kap pohárból, de ez már a 3. napja, hogy sírva, szerintünk éhesen aludt el. Ha ma este is így lesz, adok neki tápszert, mert így is keveseket eszik, de minden erőmmel azon leszek, hogy újra több tejem legyen. Mit tanácsoltok?
2011. ápr. 13. 09:23
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia! Mi is ebben vagyunk most! És fogalmam sincs mit tehetnék. Végül kapott tápszert? Vagy lett elég tej?
júl. 1. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!