Mennyit kell egyszerre szopnia (hány grammot) 2 hós,6 kg-os, kizárólag anyatejes kisbabámnak, ha napi 8x eszik?
Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 13:05
1/6 anonim válasza:
Szia!Szerintem ez nagyon változó és babfüggő!
Az én lányom 2hósan kb 100 és 130között evett,de volt amikor csak 80at!6x-7x evett egy nap!Most 14 hetes és 150- 200at eszik és napi 5x!!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. márc. 2. 13:34
4/6 anonim válasza:
Az én kislányom most lesz 4 hetes és rengeteget eszik: egyszerre 100at, naponta 7-8x, így összesen 7-800 milit. Most 4 kg (3400-gyel született).
Azt olvastam egyébként, hogy testsúly kilóban szorozva 150 milivel az átlag (így nektek 6x150). Egyébként meg úgyis tudják, mennyi kell nekik, ne aggódj ezen.
üdv
5/6 anonim válasza:
Úgy számolják egyébként, hogy ahány kiló szorozva százötvennel.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. márc. 3. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!