5 hós kizárólag anyatejes kisbabámnak hasmenése van, menjünk orvoshoz? Mitöl lehet? Várjunk 1-2 napot?
A fogától is lehet??? Nem tudom, jön e, már 1-2 hónapja állandóan nyáladzik és az egész kézfeje a szájában.
hasmenése volt már pár hetesen, akkor a doki megvizsgálta, nincs-e szervi probléma, hála Istennek minden oké. Azt mondta, ez normális, ha 3-4 napon belül nem múlik el, menjünk vissza. (???) Folyadékpótlásról nem volt szó, most sem kap! Kellene?
ha tartós a hasmenés, akkor kell a folyadékpótlás! vizet, vagy teát próbálj neki adni. vagy ha már hozzátáplálsz, akár bébiitalokat is adhatsz! a fogzástól is lehet hasmenés abban az időszakban, mikor már nagyon bújni készül. nézd meg alul középen a foginyét. ha nagyon meg van fehéredve, akkor lehet attól. Ilyenkor szokott a fenekükön is előjönni kiütés szerű pirosodás. Ha ilyet tapasztalsz, az is a fogzás jele lehet!
De ha jobban megnyugszol, vagy nem múlik nála el, akkor inkább vidd orvoshoz, jobb ha ránéz!
Hálás köszönetem nektek!
Megnéztem, tényleg fehéres féle az íny felül. Hogy biztos a fogától-e, az majd akkor derül ki, ha kibújik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!