Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik babája csak anyatejet...

Akik babája csak anyatejet kap, semmi egyéb folyadékot. Ti mit csináltok, ha a babtok hasfájós?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, anyatejes babákat nem kell teával, s vízzel itatni, kivéve ha kánikula van. Vannak olyan anyukák, akik a babájuk 6 hónapos koráig nem itatták a babájukat? Nálatok mi vált be hasfájás ellen?
2011. ápr. 11. 22:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ezt az espumisant a baba teájába vagy vizbe kell csepegtetni? Mert én anyatejen kívül nem szeretnék adni neki mást egy jó db-ig. Lehet az a módszer marad amit az utolsó írt. S tejserkentő teába csepegtessem vagy sima teára gondoltál? Amúgy a babám pukizásával nincs gond, épp az, hogy elég sokszor s könnyen pukizik. Evés közben s után is. Minden nap elég sokszor, de így is fáj a pocija. Ilyen esetben ti mit szoktatok adni a babának?
2011. ápr. 12. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Próbáld meg megbüfiztetni szopizás közben egyszer, ha engedi.
2011. ápr. 17. 16:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Szoktam büfiztetni, s szokott is. Azért vettünk espumisan cseppet, még várunk pár napot, s ha továbbra is fog fájni ezek ellenére is a pocija, adunk neki. Egy cseppet ír egy kávéskanálban. Esténként akarunk majd neki adni.
2011. ápr. 19. 22:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Én a D-vitamint adtam neki úgy, hogy mûanyag kiskanálba fejtem icipici tejet és abba csepegtettem. Szerintem ez bármilyen cseppes gyogyóra jó módszer.
2011. ápr. 20. 02:52
 15/15 A kérdező kommentje:
A K és D vitamint nálunk a gyerekorvos minden szoptató anyukának felírja, akinek a babája csak anyatejet kap. S a D vitamint mindennap be kell adnunk a kicsinek. Nekünk úgy mondták közvetlen a szájába cseppentsük a D vitamint. Csak az A vitamint kell kiskanálra kiönteni gézlapon át, s anyatejjel keverve.
2011. ápr. 20. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!