Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tényleg éhes vagy csak cumizni...

Tényleg éhes vagy csak cumizni akar?

Figyelt kérdés

3 hetes a babám. A cicin el szokott aludni, de amikor átrakom a kiságyba, felébred, és sír, tömi az öklét. Ha fekve szoptatom, és hagyom helyben továbbaludni, nem ébred fel, nem tömi az öklét.

Szoptatni kb. 3,5 óránként szoktam, éjszaka kicsit ráhúz erre.

Nappal általában én ébresztem a szoptatásokhoz, mert képes 5 órát is aludni (tovább nem mertem hagyni).

Többnyire 70-90-eket eszik két mellből. Van elég termény a pelusban.

A szoptatás hossza eddig 1 óra volt, de próbálom csökkentgetni, bár nem nagyon megy, mert rövidebb idő alatt nem alszik el a cicin, és tömi az öklét - gondolom cumizni akar és rajtam elaludni - talán elkapattam - vagy mégsem?!

2011. ápr. 5. 14:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Nem egyszerű a megoldás. Elég nyűgös a baba, és ha sokat hagyom magamon cumizni, akkor felázik a mellbimbón, bereped.

Most pl. elaludt rajtam, leraktam óvatosan magam mellé a párnán hagyva, de 10 perc múlva felébredt magától és sírt. Megmértem, 80-at evett... lehet kevés?! vagy csak aludni akar... mert délelőtt 120-at evett - ekkor nem aludt be, csak kicsit pityergett, hogy leraktam.

2011. ápr. 8. 18:29
 12/12 xStefix ***** válasza:
Tipp: szoptasd fekve, amikor várható, hogy elalszik. Így nem kell őt mozgatni, simán el tudsz mellőle "lógni" és csökken az esélye, hogy visszaébred. Nálunk szuperul működött.
2011. ápr. 8. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!