Tényleg éhes vagy csak cumizni akar?
3 hetes a babám. A cicin el szokott aludni, de amikor átrakom a kiságyba, felébred, és sír, tömi az öklét. Ha fekve szoptatom, és hagyom helyben továbbaludni, nem ébred fel, nem tömi az öklét.
Szoptatni kb. 3,5 óránként szoktam, éjszaka kicsit ráhúz erre.
Nappal általában én ébresztem a szoptatásokhoz, mert képes 5 órát is aludni (tovább nem mertem hagyni).
Többnyire 70-90-eket eszik két mellből. Van elég termény a pelusban.
A szoptatás hossza eddig 1 óra volt, de próbálom csökkentgetni, bár nem nagyon megy, mert rövidebb idő alatt nem alszik el a cicin, és tömi az öklét - gondolom cumizni akar és rajtam elaludni - talán elkapattam - vagy mégsem?!
Köszi a válaszokat. Nem egyszerű a megoldás. Elég nyűgös a baba, és ha sokat hagyom magamon cumizni, akkor felázik a mellbimbón, bereped.
Most pl. elaludt rajtam, leraktam óvatosan magam mellé a párnán hagyva, de 10 perc múlva felébredt magától és sírt. Megmértem, 80-at evett... lehet kevés?! vagy csak aludni akar... mert délelőtt 120-at evett - ekkor nem aludt be, csak kicsit pityergett, hogy leraktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!