Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sokáig szoptató anyukák, mit...

Sokáig szoptató anyukák, mit szól a környezetetek?

Figyelt kérdés

Tudom, nem kell vele foglalkozni, de ettől függetlenül érdekel, másoknál hogy megy ez. :)

Kisfiam a napokban lesz egyéves, naponta 1-2 alkalommal és éjjel ugyanennyiszer még szoptatom. Viszont egyre gyakrabban tesznek rá megjegyzést a családomban, hogy most már ideje lenne elválasztanom, meg hogy néz már ki egy ilyen időst szoptatni stb. Tudom, hogy nincs igazuk, és egyelőre nem szeretném erőszakosan elválasztani, mert nagyon ragaszkodik hozzá.

Nálatok támogató a környezet? Vagy nektek is ugyanezeket kell végighallgatni?

2011. ápr. 3. 19:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az eü-sökkel nagyon jó tapasztalataim vannak, csak a fogorvos szólt be, amikor kilenc (!!!!) hónapos volt a fiam, hogy miért szoptatom még.

A védőnő meg a gyerekorvos teljesen természetesnek veszi, hogy szoptatok. Egy gyerek-gasztroenterológus meg lelkendezett, hogy szoptassam, amíg csak tudom. Szakmailag talán ő a legilletékesebb a dologban.

2011. ápr. 6. 11:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 2éves 3hónapos koráig szoptattam a kis petikémet és igen sokan néztek rám rossz szemmel, olyanok is akiknek még gyerekük sincs. Kisfiam "cicis" volt, de hát minden gyerek más. Neked is tanácsolom, hogy ne érdekeljen ki mit mond. Senki nem értheti meg egy anya és kisgyermeke közti kapcsolatot, ezért nem is kéne beleszólniuk. Szoptasd ameddig úgy érzitek!
2011. ápr. 14. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!