Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy tudom elérni, hogy a bal...

Hogy tudom elérni, hogy a bal mellemben is legyen elég tej?

Figyelt kérdés

A jobb mellemből eszik a baba 80-90 grammokat, a balból pedig legjobb esetben is csak 40-et. 2 hete szültem.

Köszönöm a tanácsokat!

2011. márc. 31. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 4 hete szültem,nekem forditva van,én ugy oldottam meg,hogy szopi után kifejtem a maradékot,mégha 10 ml is,akkor is kifejtem,és következő szopikor mindig a jobb mellemre teszem és azzal is fejezem be.Viszont nem egyformák a melleink,igy a tejcsi sem egyforma mennyiségű.

Boldog Babázást!

2011. márc. 31. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok mát 8. hónapja.Próbáltam fejni,arra rakni sűrűbben,de semmi nem vált be.Szerencsére a másikból jól lakik,úgyhogy csak esztétikailag zavar a probléma:)
2011. márc. 31. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem sikerült, mindent megpróbáltam, 9 hónapig szoptattam, de csak a jobb mellemből az első hónap után. Hipp hopp elapadt a balban, hiába fejtem. 9 hónapig volt elég a babámnak az egy cici, utána 3 nap alatt be is fejezte a szopit, átálltunk tápszerre.

Már elmúlt 1 éves, soha nem volt még beteg ( pedig van 2 testvére), és büszke vagyok rá, hogy ilyen sokáig sikerült szoptatnom.:)

Ha neked sem megy, ne keseredj el, így is sokat adhaszt a babádnak. Van aki egyáltalán nem szoptat.

2011. márc. 31. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!