Hogy tudom elérni, hogy a bal mellemben is legyen elég tej?
A jobb mellemből eszik a baba 80-90 grammokat, a balból pedig legjobb esetben is csak 40-et. 2 hete szültem.
Köszönöm a tanácsokat!
Szia!
Én 4 hete szültem,nekem forditva van,én ugy oldottam meg,hogy szopi után kifejtem a maradékot,mégha 10 ml is,akkor is kifejtem,és következő szopikor mindig a jobb mellemre teszem és azzal is fejezem be.Viszont nem egyformák a melleink,igy a tejcsi sem egyforma mennyiségű.
Boldog Babázást!
Nekem nem sikerült, mindent megpróbáltam, 9 hónapig szoptattam, de csak a jobb mellemből az első hónap után. Hipp hopp elapadt a balban, hiába fejtem. 9 hónapig volt elég a babámnak az egy cici, utána 3 nap alatt be is fejezte a szopit, átálltunk tápszerre.
Már elmúlt 1 éves, soha nem volt még beteg ( pedig van 2 testvére), és büszke vagyok rá, hogy ilyen sokáig sikerült szoptatnom.:)
Ha neked sem megy, ne keseredj el, így is sokat adhaszt a babádnak. Van aki egyáltalán nem szoptat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!