A bal cicimben átlagosan 120ml tejcsi van, de a jobb mellemben csak 20ml. Mit tegyek, hogy a jobban is több legyen? 6 óránként fejek.7hetes kisfiú anyukája
Első dolog: szoktasd vissza a cicire. Ha továbbra is üvegből kapja, meg van az esély, hogy csökkenni fog a tejmennyiség, ugyanis a legjobban a baba tudja kiszívni a tejet.
Azt viszont nem értem, hogy ha üvegből eszik, akkor hogy-hogy csak 6 óránként fejsz? Gondolom nem olyan ritkán eszik. Annyiszor fejjél, ahányszor eszik, mert így egyre kevesebb lesz a tej.
Szia! Az a vedono nem egesz, ha azt mondja hogy a fejes artalamas! Es azokat sem ertem akik elitelnek mert fejsz, hat inkabb adnal tapszert a babadnak?! Akor mar inkabb fejj! Probalj meg gyakrabban fejni, mert csak igy novelheted a tejed mennyiseget, es probald meg neha a melledre tenni a babat, tenyleg jot tesz a tejtermelodesnek, ha a baba is megszivja. Egyebkent en is fejve adom neki a tejet, azt nem kezdem el itt magyarazgatni, hogy miert, de pl ejjel es reggel, amig nem fejek, addig szopik a kisfiam, es altalaban mielott odaadnam neki a lefejt tejet, azelott hagyom hogy szopizzon amennyit akar a cicibol, es aztan kapja meg a lefejtet. Ha megsem tudod szoptatni a mellbimbod miatt, akor marad a surubben fejes, ne felj, nem artalamas egyaltalan. En kb 4 orankent fejek, ha csokken a mennyiseg, akor surubben is, a lenyeg hogy ne hagyd hogy elapadjon a tejed.
Sok sikert es kitartast kivanok!
szia!!
mi is pontosan ugyan így vagyunk, megy a cumiból evés, mert nincs mellbimbóm...nagyon sokat szenvedtünk, de aztán a fejés mellett döntöttem. nekem a jobb mellemből mindig több jön, mint a balból, 3-4 óránként fejek és ált.annyi jön, amennyit most megeszik a manó 3 hetesen. sajnos nagyon sok kritikát kaptam és durva beszólásokat azért mert nem szoptatom a babám, ezekkel ne is törődj!! a lényeg, hogy tejcit kapjon!!
szerintem is próbáld gyakrabban fejni és kitartóan!!
sok sikert!!
Szia!
több ismerősöm is van, aki fejt, és üvegből adta a picinek. De az valóban hülyeség, hogy 6 óránként kell fejni. Akár 2 óránként is fejheted mind a kettőt, igy több fog termelődni.
Sok sikert.
szia!
Én 5 hónapja fejem a babámnak a tejet,a szűk tejcsatornám miatt. Az elején 3 óránként, éjszaka is, majd 3 hónap után már csak 7 óránként és éjszaka már nem fejtem.Tehát nem biztos, hogy a sűrű fejéstől több lesz,ezt Neked kell kitapasztalnod!Nekem elég sok tejem van így is, 3 babának vagyok a tejdonorja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!