Kisfiu, vagy kislány cicus szelídebb? panelba melyik jobb,?
Ivartalanítás nélkül esetleg a kislány lehet szelídebb, amúgy nem igazán van különbség. Panelba a kisfiút biztos, hogy muszáj lesz ivartalanítani, mert jelölget, a kislányt nem feltétlenül muszáj (attól függ, mennyit, hogyan tüzel). Viszont a legtovább a lakásban tartott, ivartalanított lány macskák élnek.
Mindent egybevetve panelba mindenképp lány cicát javasolnék.
Üdv, áo-hallgató
Nekem 1 kandúr és 1 nőstény macskám van, mindegyik ivartalanítva. A kandúrt eredetileg nem akartam ivartalaníttatni, de muszáj volt mert tényleg mindent jelölgetett, nagyon büdös volt. A nőstény pedig kibírhatatlanná vált az első tüzeléskor- habár őt amúgy is ivartalaníttatni akartam.
Én panelba a lányt választanám és ivartalaníttatnám mindenképpen, mert nem fogjátok kibírni a szüntelen ordítását.
A kisfiúból nagyfiú lesz,és a kislány is felnő.Szóval melyik szelidebb,a nőstény,vagy a kandúr.
Inkább melyik közvetlenebb,bújósabb:A lány.
A nagyfiú nagyobb is,és többet eszik.
Nem az számít, hogy kandúr, vagy nőstény. Minden macska egy külön egyéniség, eltérő genetikai adottságokra épített eltérő szocializációval.
Ha kismacska, nézd meg a szüleit (mindkettőt), és neveld magadnak. Ha felnőtt, ismerd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!