Mennyi ideig szoptattatok? És az elején hogyan terveztétek, mit gondoltatok, milyen sokáig szeretnétek majd? Sikerült a terv?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsiság:)2011. márc. 27. 17:00
11/13 anonim válasza:
Stefix már elmondta amit én szerettem volna írni.Hasonló a helyzet1 év,aztán 2 év,aztán múljon el a nyári meleg,majd az őszi virozisok,majd a téli influenza.Mindezeken túl vagyunk,2 hónap múlva lesz 3 éves,most a szeptember ,az ovikezdés a következő határ,ha az sem sikerül akkor a 4 év mindenképp elhozza majd az elválasztást.Én is büszke vagyok a teljesítményünkre.
12/13 xStefix válasza:
Üdvözletem. :)
Hát igen, mindig van valamilyen "bacikór", ami miatt én is kitolnám a szopit... :)
13/13 anonim válasza:
Egy évet céloztam be, így alakult:
1. gyerek: 11 hónapig.
2. gyerek 3 évig
3. gyerek 2 éves múlt, még javában és kitartóan;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!