Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kedden szültem, eddig gyarapod...

Kedden szültem, eddig gyarapodott a tej de most hova apad el ily hirtelen?

Figyelt kérdés
iszom a tejserkentőt, este még volt. szopi után 80 milit lefejtem.. reggelre már kevesebb msot du már nagyon nem tudtam neki mit adni.. SEGITSÉG!!!!!!!!!!!
2011. márc. 27. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Iszol, eszel eleget?
2011. márc. 27. 15:55
 2/10 A kérdező kommentje:
inni iszok 3-4 liter megvan enni is eszek bár nem kivánom igy inkább magamba erőltetés...
2011. márc. 27. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Most már, hogy beindult, a fejés helyett inkább csak szoptass! Az a legjobb serkentő, és úgyis beáll a tejtermelés pont annyira, amennyire a babádnak szüksége van.
2011. márc. 27. 16:01
 4/10 A kérdező kommentje:
kis súllyal született a babám még nem mindig tudja annyira szivni h elég legyen neki hamar bealszik igy fejni cumiba adni jobb neki... de persze mellre is rakom 2 x hagyom h elaludjon rajta de aztán 10 perc után felkel mert éhes még
2011. márc. 27. 16:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás!

Én mindkét gyereknél így voltam. Haza mentem a kórházból és rá 1-2 napra megcsappant a tej, a pici gyarapodása is megtorpant pár napra (minden este mérte az első pár napban).

Tedd cicire, amikor csak lehetőséged van rá, lehet pár napig küzdeni kell a tejért, de megéri! Közben figyeld, hogy legyen pisis, kakis pelus, ha van mérleged napi egyszer mérd meg, hogy kb mennyit eszik, ha kis súllyal született, még biztos nem eszik túl sokat.

És próbáld nem cumiból eteni, mert az könnyen a szopi végét jelentheti, ha bealszik csikizd a fülét, kicsit fújd meg. Hamar bele jönnek. A lányom ugyanilyen alvós volt, volt hogy 2 órámba telett, hogy jól lakassam, de később megügyesedett, a fiam dettó, 4 hétig "szivatott", most 2 hónapos 10 perc alatt letudja! Kitartás! Nagyon kicsi még, akár órákig is szopizhat, bár ez elég idegölő, de ki kell tartani.

2011. márc. 27. 16:56
 6/10 xStefix ***** válasza:
Egyetértek, az utolsó nagyon jól összefoglalta a dolgokat. Ne üvegből add neki a lefejtet, különben gyorsan le fog szokni a szopiról és vége lesz, mielőtt egyáltalán elkezdtétek volna... Megéri a kitartás és a próbálkozás!
2011. márc. 27. 19:17
 7/10 A kérdező kommentje:
okéé akkor miböl adjam neki ha nem cumisüvegből??
2011. márc. 27. 19:41
 8/10 xStefix ***** válasza:

Fecskendő, kispohár vagy csőrös, amiből jobban sikerül. Bármi, csak ne üveg!

Nem egy anyuka van itt köztünk, akinek a cumizavar tette tönkre a szoptatást.. Hidd el, nem véletlenül mondjuk neked azt, amit.

2011. márc. 27. 19:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Kiskanállal is adhatod, még nem kell neki olyan sokat enni, hogy ne lehetne... Az én kislányomnak pohárral meggyűlt a baja, minden mellément a nyakába, de kanálból úgy evett, mint egy felnőtt:)
2011. márc. 27. 23:11
 10/10 xStefix ***** válasza:
Na, éreztem én, hogy egyvalami lemaradt, a kanál. Köszi a kiegészítést. :)
2011. márc. 28. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!