Kedden szültem, eddig gyarapodott a tej de most hova apad el ily hirtelen?
Kitartás!
Én mindkét gyereknél így voltam. Haza mentem a kórházból és rá 1-2 napra megcsappant a tej, a pici gyarapodása is megtorpant pár napra (minden este mérte az első pár napban).
Tedd cicire, amikor csak lehetőséged van rá, lehet pár napig küzdeni kell a tejért, de megéri! Közben figyeld, hogy legyen pisis, kakis pelus, ha van mérleged napi egyszer mérd meg, hogy kb mennyit eszik, ha kis súllyal született, még biztos nem eszik túl sokat.
És próbáld nem cumiból eteni, mert az könnyen a szopi végét jelentheti, ha bealszik csikizd a fülét, kicsit fújd meg. Hamar bele jönnek. A lányom ugyanilyen alvós volt, volt hogy 2 órámba telett, hogy jól lakassam, de később megügyesedett, a fiam dettó, 4 hétig "szivatott", most 2 hónapos 10 perc alatt letudja! Kitartás! Nagyon kicsi még, akár órákig is szopizhat, bár ez elég idegölő, de ki kell tartani.
Fecskendő, kispohár vagy csőrös, amiből jobban sikerül. Bármi, csak ne üveg!
Nem egy anyuka van itt köztünk, akinek a cumizavar tette tönkre a szoptatást.. Hidd el, nem véletlenül mondjuk neked azt, amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!