3 hónapos a kisfiam nem fogadja el a tápszert, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig szoptattam, ma hiába tettem mellre, két másodperc múlva kiköpte, nincs is benne tej, nem tudom, miért. Végül főztem egy tápszert, hogy valamit azért egyen már az a gyerek. A cumit mohón be is kapja, de amikor megérzi, hogy ez nem az, amit ő megszokott, akkor fintorogva kiköpi. Hiába próbálkozom türelmesen, tej nincs, tápszer meg nem kell neki.2008. febr. 7. 10:39
1/3 anonim válasza:
Tudom, hogy ezt nem fogod elhinni, de a lényeg, hogy tedd mellre, sírni fog, ha nem jn semmi, de próbáld újra! Igyál rengeteget, szoptatós teát, alkoholmentes sört, és próbáld fejni. A tápszert ne erőltesd, a tejci jobb neki! Kitartás és sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Tedd mellere, szívja, ahogy tudja, ha már nem tudja, fejd magadnak, ettől fog termelődni a tej. Igyál sokat! Esetleg vegyél a gyógyszertárban Urtica Urens 5Ch-t és Ricinus Communis 5Ch-t, ezek jó tejserkentő homeopátiás szerek, együtt hozzák a legjobb eredményt. Vigyázz, ha nem 5Ch-t adnának, ne fogadd el,a nagyobb számúak már apasztják a tejet! (Napi 3-4 alkalommal 5 golyócskát szopogass belőle és előtte-utána fél óráig ne egyél-igyál). És igyál, igyál, igyál! Sokat!
Sok sikert, menni fog, hidd el!
3/3 anonim válasza:
Szia, én úgy hallottam a jó kis köménymagos leves is segít.Szerintetek hülyeség? Állítólag segít a tejtermelődésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!