Vénás altatás után meddig nem lehet szoptatni?
Figyelt kérdés
Volt valakinek szoptatás alatt műtétje? Hány óráig nem szoptattátok a babátokat utána? Tudom, hogy 24 óráig nem lehet, vagy érdemes tovább várni?2011. márc. 23. 09:36
1/11 anonim válasza:
nekem délben volt műtétem, vagyis addigra végeztünk, és másnap reggelig nem szoptathattam ,megbeszéltem a dokival. addig fejtem ,mert fejni kell, és sokat inni, ha a vese minél hamarabb kimenjen a szervezetből az altató. reggel 9 körül kapott cicit, és semmi baja nem volt ,a doki is így javasolta.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Mert eléggé aggódom, hogy ne legyen semmi gond, lehet-e szoptatni, stb. Le lesz fejve tej előre, ez nem gond meg kivárom a 24 órát, de remélem, kimegy addigra a hatás. Ráadásul nagyon rövid kis műtét lesz, az altatás is rövid és nem mély.
2011. márc. 23. 11:00
3/11 anonim válasza:
Off! Honnan lesz előre teje a babádnak? Te fejsz előre vagy donortej? Mert én szívesen fejek...
4/11 A kérdező kommentje:
Valószínűleg donortej lesz, van rá lehetőség szerencsére. Sajnos, nekem nincs olyan sok tejem, azaz van, csak mindent megeszik a babám:)
Azért köszi a segítséget!
2011. márc. 23. 12:43
5/11 anonim válasza:
Hát igazán nincs mit, olcsón adtam volna :)
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes tőled!:)
2011. márc. 23. 13:22
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, IGAZÁN;)
2011. márc. 23. 13:26
9/11 anonim válasza:
ha meggondolnád magadat, írj bátran!
10/11 anonim válasza:
nem gondoltad még meg magad? :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!