6 hetesen, amikor már éjjel van hogy kihagy a babám 1-2 szopit, viszont a mellem feszül és kénytelen vagyok felkelni és lefejni. Más is így van vele?
Szia!
Nekem csak hasonló volt ugyan, de elég hamar beállt. Sokszor ébredtem úgy, hogy tele vagyok, szinte csomós a mellem a sok tejtől. Reggel rácsatlakoztattam a bébit, a többit lefejtem. Neked azt javaslom, ha szabad, hogy fejj éjjel ha fáj, de ne mindet. Így a tested megszokja, hogy éjjel kevesebb a kereslet, és eleve kevesebb tejet termel. De ha mindet kifejed, akkor azt hiszi a szervezeted, hogy ami előállít, az kell is, és el is fogy. Tehát, csak annyit fejj, hogy ne feszüljön, ne aggódj a gyulladás miatt, mert nem pang majd a tej, hisz reggel kiszipolyoz a gyerek, a maradékot meg fejd ki. Remélem hasznos voltam. :)
Nagyon köszönöm a gyors és hasznos választ, én is gondolkoztam már ezen, így fogok tenni mostantól!
Még, ha van vkinek egyéb ötlete, várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!