Két hónapos anyatejes babátok mennyit eszik, hányszor eszik egy nap?
Szia
Az én kisfiam 2 hónaposan napi 6x evett,ebből 1 éjszaka volt,80-120 ml-t egy alkalommal.3 hónaposan kezdett többet enni,120-160ml-t egy alkalommal.
Én babám 2 hónaposan saját magától 5-ször evett, de én mindig "beléerőltettem" egy 6. szopit is.
Most 4,5 hósan napi 4 szopi lenne az igénye, de most meg az 5. szopit erőltetem bele.
Amúgy tök dagi, nagyon jól hízik, biztos 1-1 alkalommal sokat eszik.
Próbáld a napi 5-6 étkezést tartani a babádnál (3 hónaptól már elég a napi 5), de azért figyeld, hogy jól hízzon, jó legyen a kedve, legyen pisis-kakis pelust, stb.
Egyébként meg örülj neki, hogy nem lóg állandóan a ciciden. Így legalább kiszámíthatod, hogy pl megszoptatod, és el tudtok menni sétálni akár 3 órára is, nem kell hazasietni 1 óra múlva.
Végül is igény szerint szoptatod, de ha neki ennyi az igénye, akkor ez így van rendjén.
Nekem is fura, hogy így eszik a babám, mert anno az első babám 2-3 hónaposan még kb napi 10-12 alkalommal szopizott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!