Hányszor szopizik egy nap 4 hónapos anyatejes babátok?
Sziasztok!
Az én fiam is 4 hónapos és ő is ilyenkor alszik el, utána 3-4 körül kel és utána 8-kor, amikor már nem alszik vissza. Szerintem enne ő is még éjfélkor, de már nem keltegetem. A 4 órásit meg úgy megszoktuk, én is pattanok ki az ágyból. Fél óra szopi és utána már mellettünk alszik vissza.
Ő 6x eszik egy nap. 8-kor, 11-kor, 14-15 körül, 17-18 körül, fürdés 19-kor utána szopi bealvásig, de ilyenkor már nagyon fáradt és olyan 70-90 ml-t eszik csak. És 4-kor ismét. Néha úgy veszem észre, hogy bírná 4 óránként is, néha meg óránként kell a cici. Ma is séta előtt kellett etetni, de 5 perc alatt bealudt.
Se teát, se vizet nem adok. Nem is szívesen adtam volna, de egyébként is nagyon bukós, így vissza is jött eddig mindig. (3x próbáltam)
Mit tudnak a babáitok? És mekkorák?
az én lányom 4 és fél hónapos
napközben 5 x szopizik, éjjel általában egyszer
nekünk kellett a napirend, mert a tesó 3 éves, és az ő igényeit is ki kell elégíteni, és a háztartást se hanyagolhatom el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!