Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hányszor szopizik egy nap 4...

Hányszor szopizik egy nap 4 hónapos anyatejes babátok?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne,hogy csak jóllakáshoz szopizik,vagy iszik is ebben a nagy melegben.Éjszaka felkelnek e babáitok szopizni?Adtok e esetleg teát,vizet?
2010. júl. 9. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ma számoltam 14x adtam neki! Most éppen alszik már! Sztem éjfélkor kel utána 3-4 utána 8-kor teljesen felkel! Nem adok neki teát! Vannak napok amikor este 8-tól alszik reggel 3-4-ig de semmit nem csinálok máskép ilyenkor fogalmam sincs mitől van ez az összeviszaság?:):) Kibirom kibirom majdcsak megnősül...:):):)
2010. júl. 9. 20:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Szóval neked is kisfiad van!Nálunk detto.Ilyenkor alszik el,8 körül,éjfélkor kel,utána 4 fele és reggel 8-kor,aztán napközben meg...De jóllakás csak 7-szer van,a többi iszogatás,nyugtatgatás.Teát,vizet én se adok.
2010. júl. 9. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Te fogalmam sincs mikor van a "fő" étkezése! én állandóan azt szajkozom,hogy biztos nem elég a tejem csinálok neki pótlást vettem tápszert de nem issza meg talán néha egy kicsit! Vannak napok amikor tök jól tudom tartani a 3 órákat van amikor meg 1 órát sem bír ki! Én már gondolkozom egyébként a vizen de sokan mondják,hogy ne a csuda tudj mi lenne jó.... Néha már annyira elegem van hogy olyan sokat kell szoptatni egy nap ne érts félre nem esik nehezemre de kikészít..... Igen kisfiam van Szabolcs
2010. júl. 9. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az én fiam is 4 hónapos és ő is ilyenkor alszik el, utána 3-4 körül kel és utána 8-kor, amikor már nem alszik vissza. Szerintem enne ő is még éjfélkor, de már nem keltegetem. A 4 órásit meg úgy megszoktuk, én is pattanok ki az ágyból. Fél óra szopi és utána már mellettünk alszik vissza.

Ő 6x eszik egy nap. 8-kor, 11-kor, 14-15 körül, 17-18 körül, fürdés 19-kor utána szopi bealvásig, de ilyenkor már nagyon fáradt és olyan 70-90 ml-t eszik csak. És 4-kor ismét. Néha úgy veszem észre, hogy bírná 4 óránként is, néha meg óránként kell a cici. Ma is séta előtt kellett etetni, de 5 perc alatt bealudt.

Se teát, se vizet nem adok. Nem is szívesen adtam volna, de egyébként is nagyon bukós, így vissza is jött eddig mindig. (3x próbáltam)

Mit tudnak a babáitok? És mekkorák?

2010. júl. 9. 20:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Szabolcs anyuja,nálunk is összevisszaság van,alig bírjuk ki a 2 órákat napközben,esetleg ha levegőzünk,akkor jobban elvan.Második válaszoló anyuka,azért nálatok szerencsédre kezd beállni a napirend.Az én kisfiam egyébként 36 hétre született,3 kg volt és 50 cm.Most 6,5 kg és 66 cm.Nem egy dagi,de hosszú.Sokmindent még nem csinál,rengeteget mosolyog,gagyog,oldalra fordul,de még át a hasára nem,de már nem sok kell.Többnyire viszont cicin van,pityereg,alszik (sajna keveset),ölben van,kényezteti magát.Igazi pasi,anyu mindig mondja,alszik,böfög,pukizik,cicin lóg,vagy pityereg.:)Nálatok mekkorák a babák?
2010. júl. 9. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 4 hónaposan 5* szopizott egy nap. Most már 5 hónapos, most is 5* szopizik. Vizet iszik néha. Éjszakánként (már régóta) alszik.
2010. júl. 9. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Napközben 2 óránként kér, éjjel 10-től 4-ig van egy 6 órás hosszabb szopiszünet, utána megint három óránként szopizik. Vizet vagy teát nem kap. Még nem állt be, hogy mi a főétkezés, teljesn igény szerint kap, hol többet, hol kevesebbet. Lefekvés előtt szopizik a legtöbbet.
2010. júl. 9. 22:19
 8/9 anonim ***** válasza:

az én lányom 4 és fél hónapos

napközben 5 x szopizik, éjjel általában egyszer

nekünk kellett a napirend, mert a tesó 3 éves, és az ő igényeit is ki kell elégíteni, és a háztartást se hanyagolhatom el

2010. júl. 9. 22:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is teljes mértékben az van mint a többi fiús Anyukánál. Semmi rendszer nincs az evésben. Nekem most 60-70 ml-t eszik de bírja a 3 órát. mi 14 hetesek vagyunk 62 cm és 6200g. Nevetgél gagyog oldalra fordul a hintaszékben hintáztatja magát. Elég nyugodt ebben az időben. Viszont ha éjszaka kel akkor vagy másfél órát fent van. Erről kellene leszoktatni.Áron anyuja
2010. júl. 18. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!