Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tudnánk kihagyni egy...

Hogyan tudnánk kihagyni egy éjszakai evést? 3óránként szopizik, csak anyatejes.

Figyelt kérdés
.Este 8-9között eszik,utána a 11órásit kihagyja és még 2x ébred éjszaka.Szeretném ha a éjjel a 2órásit ki tudnánk hagyni.Többször kihagyta már napokra,de mindig visszaáll.Milyen trükkök vannak,amivel ki lehet játszani?
2011. febr. 10. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az éhség kelti fel, bármivel is trükközöl, akkor is ébredni fog. Nem írod,mennyi idős a babád, de szerintem inkább ne akarj trükközni, mert lehet, hogy valóban megéhezik. Különben az éjszakai szoptatás a tejtermelésben is fontos... Örülj, hogy már nem eszik 11-kor. Majd, ha megérik rá, egyre később fog ébredni és maga fogja elhagyni az éjjeli szopizásokat. Hogy melyik baba mikorra lesz erre érett, azt senki sem tudja előre megmondani.
2011. febr. 10. 09:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos szerintem sehogy... Ugyanebben a cipőben járok. Az én babám 3 és fél hónapos és még mindig kétszer (éjjel 1 és 4 körül) eszik.
2011. febr. 10. 11:39
 3/6 A kérdező kommentje:
3 hónapos múlt
2011. febr. 10. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én babám holnap lesz 14 hetes. Szombat óta csak egyszer kel föl enni, de előtte nála is csak egy étkezés maradt ki, így min. 2-szer kelt éjszakánként. ő is a 11-est hagyta el először. viszont én most már szinte örülnék neki, ha újra enni kelne éjszaka is, mert valami hörghurutfélétől éppen szombat óta, mióta csak egyszer kel éjjel, totál étvágytalan és kezdek kétségbeesni, mert nem gyarapodik. :-( persze ha nem eszik, mitől nőne? :-( de valószínűleg ő csak a beetegség miatt nem kel most föl egynél többször, szóval biztos ő is vissza fog állni még a minimum két ébredésre, teljesen rendben van ez így, bár tényleg fárasztó tud lenni néha. ha éhes, nem fogsz tudni trükközni vele
2011. febr. 10. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam 6 hós koráig kelt 3 óránként éjjel is. Addig csak anyatejes volt.Az éjjeli szopikat 20 hósan hagyta el. De ekkor már csak 1x szopizott.
2011. febr. 10. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáld napközben többször etetni és akkor egy evéssel pluszba leszel,és így hátha nem ébred fel éjszaka.
2011. febr. 11. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!