Tényleg nagyon fáj szoptatni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 4. 18:52
1/6 anonim válasza:
A férjem nevében írok. Tényleg nagyon fáj. Holnap lesz egy hete, hogy szoptatok, és mára már csillagokat látok minden egyes etetésnél. Lehet, hogy a mellbimbó méretétől is függ, hogy kinek mennyire fáj. Nekem baromira.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen hallotam már pl nővéremet is láttam végig szenvedni de egy pár hét múlva jobb lett neki csak olyan jó lenne ha nekem nem fájna annyira örülnék!!!
2008. febr. 4. 19:42
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem mindig fáj. Nekem eleinte egyáltalán nem fájt. Kislányom hat hónapja folyamatosan szopik. Kb a negyedig hónapban volt egy idő, amikor nagyon fájt. Most meg már érz
4/6 anonim válasza:
Én még nem szoptatok, de gondolom akkor fáj, ha van egy kis gyulladás, vagy nem sikerül úgy ráhelyezni, hogy az egész mellbimbót,udvart bekapja a babó.Sztem ha valakinek minden oké, nem szabadna fájnia,természetes dolog a szoptatás.
5/6 anonim válasza:
Az előttem szólót javítanám ki, nem azért fáj, mert be van gyulladva, az fáj, AHOGY szívja a cicit a babó, és az iszonyúan tud, sokszor én is csillagokat láttam. 1-2 hét alatt megedződik a mellbimbó és akkor már nem fáj. Kevesen vannak azok az anyukák, akiknek nem fáj eleinte a szopi. Ha pedig a melled fáj, akkor tényleg be van gyulladva, de akkor nem csak a szoptatás alatt fáj, hanem állandóan, és akkor láz is fellép(het). De ez ne tántorítson el, a babának szüksége van a szopizásra! :-) Sok sikert!
6/6 anonim válasza:
CSAK AZ ELEJÉN!! Nekünk is így volt, a fiamnak szerintem még pici volt a szája nagyon, mert amikor először rácuppant, olyan sebesre cincálta a mellem, hogy volt, hogy sírva szoptattam. Aztán egy idő után már vérzett is, így a fiam 2 hétig lefejt tejet kapott cumisüvegben, mert a védőnő mondta, hogy ha vérzik, akkor ne szoptassam, mert a vértől hányni fog. De két hetes korára (vagy 3?), már olyan simán ment minden, hogy már nem is emlékszem szinte a nehézségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!