Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4 napos a babám, de még...

4 napos a babám, de még mindig nem indult meg a tej. Van még remény? Valakinek ötlet, praktika?

Figyelt kérdés
A baba ügyesen szopizik,szívogatja,de nem tudom,hogy jön e egyáltalán valami a ciciből. (max 1-2 csepp,de nem látom) Szeretném,hogy legyen tejem,mert tudom, nagyon fontos lenne.
2011. márc. 9. 17:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

off

Egyetlen egy gond van ezzel a szoptatási tanácsadó mágiával (amit természetesen saját maguk köré emelnek), hogy olyan mértékű szakembereknek tekintik magukat, hogy minden igaz és sérthetetlne amit ők írnak. Mintha nem létezne olyan, hogy ebben tévedtünk, erről azt gondoljuk. Minden létező tudományban van, a szoptatási tanácsadó egyetemen ilyen dolog nincs.

Pl: minden tej ugyanolyan jó és nincs vizes meg táplálóbb tej (illetve csak a baba életkorától függ). Na mármost hogy lehet akkor az, hogy az én tejemtől a babám sose lakott jól, míg akitől póttejet kapott, azétől mindig, pedig ugyanannyit vagy kevesebbet evett, mint az enyémből.

Ráadásul 4 órán át nem éhezett meg, míg az enyémtől 2 óra elteltével már nagyon sírt (és volt hogy ugyanaz ettük teljesen a tejadóval, mert együtt laktunk, ugyanis a nővérem volt aki segített nekünk ebben). A babáink egyidősek (3 nap eltéréssel), szóval nem is ebben van a nagy különbség.

Folyton erőltetik a fejést a honlapon, holott ha felhívod őket, megmondják, hogy nem minden esetben ajánlott. Miért nincs ez leírva a tejcsatornaelzáródáshoz, hogy szoptatás után ne fejjél? Ha felhívod őket, kiderül persze.

Amúgy a szoptatási tanácsadó sem isten, és egy használható tanácsot sem adott, és a védőnőm is detto ugyanazokat a dolgokat mondta.

2011. márc. 16. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!