Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi ideig adtatok le...

Mennyi ideig adtatok le anyatejet? Mennyit?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mennyi volt a leghosszabb idő,amíg valaki anyatejet adott le?Egyáltalán meddig olyan a minősége(összetétele),hogy le lehet adni?
2011. márc. 7. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
én nem sokáig. 3 hónapig. Volt, hogy csak napi 2 dl-t, de volt, hogy 5 dl-t. Aztán elegem lett az állandó fejésből. Pihenni akartam....
2011. márc. 7. 20:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk a kisfiam 1 éves koráig hordták a tejet egy másik kisfiúnak. Azért hagytam abba,mert ekkorra láttam olyannak az állagát,hogy itt az ideje befejezni. Általában napi 4 decit vittek.

2011. márc. 7. 20:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapig vitték az anyatejgyűjtőbe, napi 2 dl. Azért hagytuk abba, mert jött a nyár, nem tudtam már bacimentesen fejni (40 fok, panel, még a hátsómon is folyt a víz).
2011. márc. 8. 10:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. márc. 8. 19:59
 5/10 anonim válasza:
14%
én olyan heti 8-10 litert hetente de viszont van 2 tehenem
2011. márc. 13. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsó szellemes volt! :)

Én 7hónapig adtam tejet el!!Utána meguntam a fejegetést, pedig lett volna még!

2011. márc. 22. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is szerettem volna tejleadó lenni, de sajna sokszor annyi tejem sincs, amennyi a kcsinek elég. Néha szenvedek ea fejéssel, de míg szépen gyarapodik a súlya, nem nyulok tápszerhez. Ti mit csináltok, csináltatok, hogy ennyi tejetek lett? milyen módszert alkalmaztok a tej mennyiségének nővelésére vagy mit isztok, milyen tejserkentőket?
2011. márc. 22. 23:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez csak adottság kérdése,én nem iszom semmilyen tejserkentőt és mégis napi 2 liter tejem van.
2011. márc. 23. 07:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nagyon figyeltem a folyadékbevitelre, napi 4 l ásványvíz, és érdekes módon a korábbi migrénes fejfájásaim is teljesen elmúltak.

Tejserkentőt nagyon ritkán használtam, urtica urens-t.

2011. márc. 23. 12:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Az első gyermekemnél a tejtesó 1 éves koráig, napi 800 ml-t, 6 hónapos a második babám és most is le tudok adni 800 ml-t. A mostani tejtesó anyukája csak a baba 8 hónapos koráig viszi a tejcsit, mert addig finanszírozza nekik az OEP.
2011. márc. 23. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!