Mennyi idős koráig adtok (adtatok) tápszert/anyatejet a babátoknak?!
Figyelt kérdés
Úgyértem mikor hagytátok el teljesen a tápszert vagy anyatejet,amikor már felváltotta kakaó vagy tej vagy bármi más?!2011. jan. 19. 13:25
1/7 anonim válasza:
Véglegesen 16 hónaposan választottam el. Azután már csak tejet kapott este és kakaót reggel.
2/7 anonim válasza:
5 hónapos koráig szopizott, 1 éves koráig tápszert kapott, majd a reggeli tápszert lecseréltem tejitalra, aztán 13 hónapos korától az esti tápszer helyett is tejitalt kap (Bebivitát). 16 hónapos lesz, tavaszig még biztosan marad ez. Aztán meglátjuk, hogy elfogadja-e a tejet.
3/7 anonim válasza:
6 hónapig tudtam szoptatni a kisfiam utána 1 éves koráig tápszert kapott majd miután betöltötte az 1 évet átálltunk a tejre. 8-9 hónapos korától a tápszerbe is lehet tenni egy pici kakaót vagy maci kávét.
4/7 anonim válasza:
Szia! Nekem sajna csak 4 hónapos koráig volt tejem,aztán tápszert kapott a babám.
Most 13 hós és 1 éves korától kapja a bolti tejet.
5/7 anonim válasza:
Én csak 2 hónapig szoptattam, de már ahogy megszületett, kapott tápszert. 1 éves korátol átálltunk a tejre, de másfél éves korában az esti tejivástol fájt a hasa, ezért este tápszert kap a 2 éves lányom. De reggel kakaót vagy rendes tejet iszik mézzel.
A tápszertől erősebb az immunrendszere.
6/7 anonim válasza:
Szia! Az esti tápszert 13 hónaposan, a reggeli tápszert 12 hónaposan hagytam el a lányomnál, azóta tejet iszik.
7/7 anonim válasza:
2 éves már elmúlt a lányom és még mindig tápszert kap. Tejet még soha nem adtam neki, kakaót is csak egyszer kóstolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!