Tejserkentéshez ötletek? Nem kell neki sűrűbben a cicim.
11 hetes babámnak nem elég a tejem, próbálom többször cicire tenni, de nem kell neki, elégedetlen , mert szerintem kevés, és nem is jön azonnal, kész rémálom lesz lassan a délutáni esti szoptatás.
Ötletek?
Volt aki azt javasolta, és azt is csinálja, hogy feji a cicijét 3 óránként, és a lefejt tejet adja a babának. Náluk sem fgadta el a baba a cicit, és már csak ez maradt nekik, íg legalább anyatejet kap, csak nem ciciből. és mivel mindíg kifeji mindkét cicit, így a mennyiség is nőt, bőven elég a picijének. Szerintetek?
Nekem már ez is jó lenne, mert szeretném ha a saját kis anyatejcijét kapná a babám.
More Milk kapszulát elkezdheted szedni, ha eddig még nem tetted (van akinek folyamatosan kell napi 8 kapszulás adagban szednie ahhoz, hogy segítsen, de először csak 4-6 kapszula/nap adaggal kezdj és utána emeld néhány nap múlva, ha az nem elegendő)
+ minden szopizás után fejd le a tejet, így elképzelhető, hogy délutánra-estére összegyűlne annyi, hogy pótlásként oda lehet adni; de ha lehet ne cumisüvegből, mert utána tényleg nem fogja elfogadni a cicit, ha eddig is nehézkes volt.
Néhány nap-hét után esetleg már lesz is elegendő tej este is!
Napi 1 doboz alkoholmentes sör (a Karamalz is az, csak limonádéval van hígítva, ezt a hígítást otthon is meg lehet tenni a normál fél literes alkoholmentessel, így a bevitt folyadék is több, nem 3,33 dl, hanem közel 1 liter lesz) és napi 3 csésze szoptatós tea + legalább ezeken felül napi 3 liter folyadék biztosan segítene.
Nekem bevált ez a módszer, ezért merem ajánlani.
Valószínű most jön egyébként nálatok a növekedési ugrás, ezért is érzed úgy, hogy nem elég a tejci, mindenképp jó lenne ezeket kipróbálnod.
Szerintem nagyon jó ötlet, hogy lefejed a tejed, és azt adod a babádnak. Így ha rendszeresen fejed, egyre több tejed lesz. Bár a fejést én nem bírtam sokáig, nekem csak kézi fejőm van, a kezeim nem bírták.
Többször alkalmaztam a szaporító fejést (77-55-33-11)ez mindig segített!!
Nekem nagyon sokszor volt a 8 hónap alatt kevesebb tejem,leírom neked, hogy én miket alkalmaztam...
Próbáltam törekedni arra, hogy napi 2 liter folyadék meglegyen. Nekem a rántott leves is használt sokszor.
Próbáltam a more milket is, az első használatkor tényleg jó volt, de utána már nem.
Most egy ideje amikor kevesebb a tejem az Urtica urens CH 5 hómeos bogyót használom, és eddig ez vált be a legjobban.Tulajdonképpen nekem a szülésem után a kórházban meg sem indult a tejem, nem akart szopizni a lányom, ez indította be.
Szerintem egy próbát megérne neked is, és nem olyan drága (700 ft körül van ha jól emlékszem? )
napi 3*5 golyócskát kell belőle szedni kúra szerűen.
Szerintem ha van türelmed hozzá, próbálkozzatok még egy ideig a babáddal,mert ő tudja majd a legeslegjobban fokozni a tejed mennyiségét.
Szorítok neked!!
Társulok!
A karamalz nekem is bejött + tejserkentő homeopátiás bogyók!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!