Vajon miért szopizik sűrűbben éjszaka az 5 hónapos kisfiam? Valaki esetleg tapasztalt ehhez hasonlót?
Szia
Mintha én írtam volna a kérdést... nálunk dettó ugyanez van... te próbáltad a cumit, vizet, estleg saját ruhádat mellétenni? nálunk semmi sem jött be, én kellek neki.
Szia,
nálunk is ugyanez a helyzet. az én kisfiam 4 és fél hónapos, és már egy jó hónapja fogzik. egy hete már annyira fáj az ínye, hogy éjszakánként is felkel cicizni. napközben ő is 3-4 óránként eszik csak, viszont jóval kevesebbet a megszokottnál. lehet, hogy éjjel pótolja a hiányzó mennyiséget, nem tudom, mert akkor nem mérem. sajnos a súlygyarapodása megtorpant ezáltal, de remélem, hogy hamarosan visszaáll minden a régibe.
Kitartás!
utolsó vagyok: amúgy idáig átaludta az éjszakákat.
csak anyatejes baba, úgyhogy se cumit, se cumisüveget nem fogad el. sokszor a ciciről is leválasztja magát pár perc után.
én chamomilla vulgaris 15 ch-t adok neki, és dologéllel, ill. dentinox-szal kenem az ínyét, illetve tegnap már a Viburcol kúpot is kipróbáltam, annyira szenvedett szegény.
Nálunk is ez a helyzet, de az én lányom már 8 hónapos.
(4 hónaposan végigaludta az éjszakát.)
Én a fogára fogom:-))
Sziasztok!
Köszönöm szépen a sok segítséget és azt, hogy megosztottátok velem a tapasztalataitokat!
Sokat segítettetek!
Változni fog a helyzet, főleg ha előtte jó alvó volt.
Nálunk is ez volt. A végén már 2 óránként kelt. Volt olyan is, hogy megszoptattam, de nem aludt vissza, csak 2 óra múlva, majd aludt reggelig. amikor már tényleg-tényleg úgy gondoltam, hogy nem lehet ennyiszer éhes, ill a foga sem lehet, megpróbáltam visszaaltatni. Cumi a szájba, kis ringatás, minimális nyöszörgés után teljesen nyugodtan elaludt. A 3. nap nem kelt már fel. Éjjel néha egyszer-egyszer megébred, de vissza tudom altatni perceken belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!