Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes vagyok és 3-4 hete...

39 hetes vagyok és 3-4 hete zsibbadnak az ujjaim és éjszaka a kezem is. Az ujjaim ízületei is fájnak. Valamelyik ujjamat be sem tudom rendesen hajlítani. Tapasztalt valaki ehhez hasonlót?

Figyelt kérdés
Duzzadtabbak egy kicsit az ujjaim, de nem vészes.
2009. jún. 3. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van sajnos. ez természetes jelenség a terhesség alatt. a megduzzadt szövetek nyomják az idegeket. hívják ezt úgy is, hogy csuklóalagútszindróma. (azoknál fordul elő, akik a kéz rendszeresen ismétlődő mozgásával végeznek munkát, pl. zongorázás, gépelés). Ha zsibbad, lógatni kell... én már hetek óta úgy alszom, hogy lelógatom a kezem az ágyról...
2009. jún. 3. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:
A második terhességem vége felé nekem is volt ilyen problémám, nekem még párosult száj és nyelv zsibbadással időnként! Nem tudnak a dokik vele mit kezdeni! Szülés után szépen elmúlik! Az én babámnak semmi baja nem lett a jelenségtől, szép nagy lett 3700g-os fiúcska! Ne izgulj rendben lesz minden! Üdv:Anita
2009. jún. 3. 13:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!!!
2009. jún. 3. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!