Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek válasszam el?

Szerintetek válasszam el?

Figyelt kérdés
Idegesít a szoptatás,érzem idegbajt kapok néha.De ez úgy egyből történt,mondhatnám egyik napról a másikra.Ha egyik félnek már nem okoz örömet,akkor azt jelenti ,hogy jó lenne elválasztani?
2011. márc. 2. 16:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mennyi idős a babaád?
2011. márc. 2. 16:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocsi,siettem és a korát elfelejtettem,de ha leírom akkor vita lesz belőle.34 hónapos
2011. márc. 2. 16:49
 3/11 anonim ***** válasza:
3évesen már simán elválaszthatod!
2011. márc. 2. 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
34 hónapós?valamit nem irtá el?
 5/11 anonim ***** válasza:
Elhiszem,hogy már idegesít a szoptatás!Szerintem nyugodtan elválaszthatod!Mennyit szopizik egy nap?Lehet fokozatosan is,de sokan ebben a korban már a drasztikusabb módszert választják:egyszerűen nem adnak neki több cicit!
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem írtam el,34 hónap az ugyanannyi mint 2 év és 10 hónap,lehet így érthetőbb
2011. márc. 2. 16:55
 7/11 A kérdező kommentje:
Most már csak elalváskor kell neki,de pár napja úgy néz ki,hogy kimarad a déli alvás.az este szopizott vagy 20 percet,de nem aludt el vele.Ott maradtam mellettem,kb fél órát,forgolódott,mondott,én tettem,hogy alszom,és elaludt életében először cici nélkül.Ez egy arra utaló jel lenne,hogy már neki sem kell?Bírjak ki még pár napot,hetet,hogy az ö döntése legyen,és akkor nem lesz szívfájdalom egyik részről sem?
2011. márc. 2. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
26%
Ha idegesít ne adj neki több cicit és kész! Biztos lesz pár napig jó nagy hiszti,de ez van. Neki a cici csak megszokás. Érdekes hogy némelyik baba nem is tudom meddig szopna. Még más,mint az enyém is,már 3hónaposan abbahagyta,tehettem én bármit!
2011. márc. 2. 17:00
 9/11 xStefix ***** válasza:

Na tegyük kicsit tisztába, mert (nekem:) nem egyértelmű: most kinek kellene és kinek nem a szoptatás?

Próbáld meg kicsit pontosabban megfogalmazni, mert nem látom, mi a gondod. Az, hogy még szopik? Vagy az, hogy már kevesebbet? Vagy az, hogy már nem alszik el vele? Vagy az, hogy nélküle már igen? Egyáltalán, mitől kapsz idegbajt és miért hirtelen? Kinek nem öröm már a szopi és miért nem?

Bocsánat, lehet, hogy az én készülékem hibás, de tényleg nem tudtam kiolvasni, hogy is van ez. :)

2011. márc. 2. 17:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Attól lettem idegbajos ilyen rövid idő alatt,hogy cumizik,akár egy órát is és mégsem alszik el.20 perc után már nagyon kellemetlen és fájdalmas.Nem tudom más hogy van ezzel,de olyan idegállapotba kerülök emiatt,hogy nem ismerek magamra.Ma dühömben azt mondtam elválasztom,de aztán arra is gondoltam ha már eddig kihúztuk,és elejétől a természetes elválasztásról zengedeztem,akkor vegyek erőt magamon.Lehet nem jól tettem fel a kérdést.Azt szeretném tudni,hogy ilyenkor amikor már képes elaludni szopi nélkül is,rá kellene segítenem egy kicsit,hogy elválassza magát(pl.mondjam azt,hogy fáj nekem),vagy eljön valamikor a nap,amikor elémbe áll és azt mondja,ö már nagylány,nem kell több.Bocsi,ha nem volt elég érthető a kérdésem,de nagyon dühös voltam.
2011. márc. 2. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!