Kislányom 9 hónapos,csak éjjel kér már cicit,de sokszor.Ami nem lenne gond,de már 1 hónapja,szenvedés minden szopizás,mert harap.De annyira,hogy vérzik a m.bimbóm.
6 foga van.Tépni is szokta,ez nem túl kellemes.
Mit,hogy tegyek?
2011. febr. 4. 11:22
1/7 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy írok, én nem tudok segíteni, az én babám még csak 2 hónapos, de hogy érted azt hogy harap??? Eléggé megijedtem!!!
2011. febr. 4. 11:26
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy képzeld el,mintha kapna a kezébe egy b.piskótát,kukacot(ez a puffasztott) vagy bármit,és jó ízűen beleharapna.Néha úgy érzem,mintha a felső és az alsó fogai is összeérnének a bimbómon.(szoktam is mondani férjemnek,már csak a piercing hiányzik)
Beleharap,és még meg is tépi.
2011. febr. 4. 11:32
3/7 anonim válasza:
ha eldontotted hogy el a karaod valasztnai akkor eloszor vond meg tole a nappali cicit, aztan kb 2 het mulva ne kapjon alatatskor sem csak ejszaka mikor felelomban ker es vegul meg lehet vonni az ejszakait is...sirni es hisztizni fog...az hogy sikeru-e csak a te kitartasodon mulik...ha talalsz valami alternativ mondszert hogy megnyugtasd amikor bombol a tejert akkor hamarbb fos sikerulni...a fiam 20 honapos volt es nagy volt a hiszti de aztan beletorodott es 4 nap mulva el is felejtette...20 honaposan nagyon nehez volt mert ekkor mar nagyon ugyesen tudjak a gyerekek manipulalni a szuloket...veletek meg nemlsz gond...bar minden gyerek mas
2011. febr. 4. 12:36
4/7 anonim válasza:
9 hósan még valós igény a cici, egyáltalán nem biztos, hogy könnyű lesz, inkább a harapásról kell leszoktatni. az enyém is harapott ennyi idősen, sokszor szóltam neki, olyankor elvettem tőle, majd visszaadtam, ha megint harapott megint elvettem stb. hamar megtanultam ha harap, akkor nincs cici.
ő másfél évig szopott.
2011. febr. 4. 14:50
5/7 xStefix válasza:
Előző anyukával értek egyet!
Ne akard rögtön elválasztani, hátha sikerülne őt leszoktatni erről. Ha nem, akkor még mindig gondolkodhatsz a végső megoldáson.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!