Ha kevés már a tej és pótlás kell nem lesz még kevesebb a tejem?
két és fél hónapos, és 3 napja már pótolnom kell de csak délután.
reggel 200 körül szopizik aztán de-t 120-140. ebéd körül 100, majd délután is 100, és este is 100. eddig kb így volt, most a reggel és a de-t uez, de utána már csak 60-80 között vannak a szopik. és pótolnom kellet mert nagyon üvölt, előszőr azt hittem fája a pocija, de méréssel megállapítottam hogy kevés a tejci.
köszönöm szépen neked is a választ. Próbáltam pohárból, kiskanállal is , de nem vált be, ezért a cumisüveg, de tegnap pl nem is kellett pótolnom megint szopizott rendesen. délután ha hagy a ciciben , bár nem sokat, de azt lefejtem és este mikor nyügösebb volt , és kiköpdöste a cicit, de szerintem még éhes volt, mert sírt érte , de valmiért nem akart dolgozni, szóval azt a 20 ml lefejt tejet még odaadam neki, és nyodt éjszakánk volt:)
Lehet hogy bezavart nála hogy apuci a mhéten keddtől szombatig elutazott és ez zavarta meg!!!???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!