Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 hetes babám csak sír ha...

1 hetes babám csak sír ha nincs cici a szájában, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

1 hetes a kislányom, az első pár napban tény és való, hogy sokszor tettem cicire, hogy beinduljon a tejem, na meg első gyerekes anyukaként aggódtam is, nehogy éhen haljon:)

Most ott tartunk, hogy másfél-két óránként ébred, kéri a cicit, szopik kb. 15 percig aztán cicivel a szájában hajlandó csak elaludni.

A kálvária este fürdés után kezdődik. Szopi után egyáltalán nem hajlandó elengedni a mellem, órákig (tegnap este 7-től ma hajnali 3-ig volt ébren)tartja a szájában, közben kalimpál a kezével, nézelődik, forgatja a fejét, de sem a cicit nem hajlandó elengedni, sem elaludni nem akar.

ja és a cicit már nem szívja ilyenkor csak cuppog, vagy csak simán a szájában tartja. Ha kiveszem a mellem és megpróbálom elaltatni, csak üvölt.

Nem tudom, hogy tudnám beállítani a 2-3 óránkénti szopizást, főleg éjszaka, mert még nappal elég nyugodt baba, de éjszaka non-stop ébren van és csak a cici érdekli.

Tejem van elég úgy érzem, kakis-pisis pelusunk van elég, sőt még állítólag túl is etetem...

2011. febr. 21. 09:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia,sajnos én nem tudom mi lenne a jó, csak mérlegelésképpen szeretném neked megírni hogy nekem mindkét lányom cumizavaros lett a cumitól és a cumisüvegtől. Persze ez viszonylag kevésszer fordul elő, de én jól megszenvedtem amire vissza szoktattam a helyes szopási technikára őket. Én is azért adtam neki amiért te is adnád, de nem érte meg.
2011. febr. 21. 22:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! Próbálj meg méretben a mellbimbódnak megfelelő cumit keresni, tapasztalatból mondom, hiába adtam neki a 0-3 hós tomee tipee cumit, amikor az én mellbimbóm sokkal nagyobb, ezért vettünk 6 hó fölötti mamm-osat és az tökéletes, bent marad és szereti!
2011. febr. 22. 15:54
 13/15 A kérdező kommentje:

Sajnos azóta kiderült, hogy a kislányom hasfájós, azért cicizett volna mindig szegénykém mert a tej átmenetileg enyhítette a görcseit, utána persze még jobban fájt a pocija:(

Azóta kipróbáltunk már mindent, de nem segít nagyon semmi!

2011. febr. 26. 18:10
 14/15 anonim ***** válasza:

a"suttogós" válaszoló vagyok.Nagyon sajnálom!!!

El fog múlni!

Esetleg figyeld meg miket eszel, milyen hatással van rá, nálunk a paradicsom 3 hetesen totál kiverte nála a biztosítékot, 2 éjszakát szó szerint nem aludtunk, végig sírt....nekünk az jött be, hogy én ittam édeskömény teát, az a tejbe kerülve segített neki!Kitartást nektek!!!A 6.hét után már sokkal könnyebb lesz, de az igazi hasfájásmentesség 3 hónapos kor után jön...legalábbis nálunk így volt.

2011. febr. 26. 18:42
 15/15 xStefix ***** válasza:

Mi az, hogy "utána persze még jobban fájt a pocija"?

Úgy gondolod, hogy a szopitól, az anyatejtől? (Mert ez nagyon ritka.)

És amit előtte írsz, hogy a szopizás enyhíti a fájdalmat - ez látod valóban igaz! Nem véletlen, hogy a babád ennyit szeretne szopizni, tudja, érzi, hogy mire lenne szüksége!

A Suttogóról nekem is jó hosszú véleményem lenne, de majd egyszer összegzem.

2011. febr. 28. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!