1 hetes babám csak sír ha nincs cici a szájában, mit tanácsoltok?
1 hetes a kislányom, az első pár napban tény és való, hogy sokszor tettem cicire, hogy beinduljon a tejem, na meg első gyerekes anyukaként aggódtam is, nehogy éhen haljon:)
Most ott tartunk, hogy másfél-két óránként ébred, kéri a cicit, szopik kb. 15 percig aztán cicivel a szájában hajlandó csak elaludni.
A kálvária este fürdés után kezdődik. Szopi után egyáltalán nem hajlandó elengedni a mellem, órákig (tegnap este 7-től ma hajnali 3-ig volt ébren)tartja a szájában, közben kalimpál a kezével, nézelődik, forgatja a fejét, de sem a cicit nem hajlandó elengedni, sem elaludni nem akar.
ja és a cicit már nem szívja ilyenkor csak cuppog, vagy csak simán a szájában tartja. Ha kiveszem a mellem és megpróbálom elaltatni, csak üvölt.
Nem tudom, hogy tudnám beállítani a 2-3 óránkénti szopizást, főleg éjszaka, mert még nappal elég nyugodt baba, de éjszaka non-stop ébren van és csak a cici érdekli.
Tejem van elég úgy érzem, kakis-pisis pelusunk van elég, sőt még állítólag túl is etetem...
Sajnos azóta kiderült, hogy a kislányom hasfájós, azért cicizett volna mindig szegénykém mert a tej átmenetileg enyhítette a görcseit, utána persze még jobban fájt a pocija:(
Azóta kipróbáltunk már mindent, de nem segít nagyon semmi!
a"suttogós" válaszoló vagyok.Nagyon sajnálom!!!
El fog múlni!
Esetleg figyeld meg miket eszel, milyen hatással van rá, nálunk a paradicsom 3 hetesen totál kiverte nála a biztosítékot, 2 éjszakát szó szerint nem aludtunk, végig sírt....nekünk az jött be, hogy én ittam édeskömény teát, az a tejbe kerülve segített neki!Kitartást nektek!!!A 6.hét után már sokkal könnyebb lesz, de az igazi hasfájásmentesség 3 hónapos kor után jön...legalábbis nálunk így volt.
Mi az, hogy "utána persze még jobban fájt a pocija"?
Úgy gondolod, hogy a szopitól, az anyatejtől? (Mert ez nagyon ritka.)
És amit előtte írsz, hogy a szopizás enyhíti a fájdalmat - ez látod valóban igaz! Nem véletlen, hogy a babád ennyit szeretne szopizni, tudja, érzi, hogy mire lenne szüksége!
A Suttogóról nekem is jó hosszú véleményem lenne, de majd egyszer összegzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!