Szoptat valaki 2 gyerkőcöt? Meddig lehet ezt csinálni? Mire vigyázzak, hogy ne menjen a Picurka rovására? Hogy tudom fenntartani a szükséges tejmennyiséget?
Azért írtam, mert én se vagyok nagyon tisztában a dolgokkal! :-)
Mondanak ezt is-azt is...!
Bízom benne, hogy a Picurka az elsődleges szopizó, és a nagylánykának meg a maradék pont megfelel! :-)
Ja bocs, 10 napos!!!!
Akkor ne csináld.
Nem te vagy az első, aki szoptat kettőt.
A tej szerintem a kicsihez igazodik, nem a nagyhoz.
Ha a kicsi fejldőik, szépen gyarapszik, szerintem nincs gond. Ha a nagy meg így elfogadja, hát egyen:-)
Általában nem szokták elfogadni, mert megváltozik a tej íze.
Szóval ha a kicsivel nincs gond, szerintem nyugodtan:-)
Szia!
Onkentes vagyok szoptatos csoportban. En is szerettem volna mindkettot szoptatni (tandem szoptatasnak hivjak), de en sajnos nem voltam olyan szerencses, mint te, es a hormonok miatt elapadt a tejem. Viszont amit csak tudtam, elolvastam a temaban.
Ne aggodj, a tej osszetetele mindig a kicsi igenyeihez fog igazodni. Ha ket mellbol szoptatsz, akkor mikor a kicsit atteszed a masikra, a nagyot mar odaengedheted az "ures" cicire, o meg egy csomot ki tud belole szopizni. Ha csak egy mellbol szoptatsz, akkor nyugodtan szoptathatod oket egyszerre, nem kell varni, hogy a kicsi vegezzen. Ha egyszerre van ingerelve mind a ket mell, azzal lehet a legjobban fokozni a tejtermelest. Ne felj attol, eleg lesz mind a kettonek, sokkal tobb tejed lesz, mint azoknak a noknek, akik csak egy gyereket szoptatnak. Raadasul tandemszopinal a testverfeltekenyseg sem lesz annyira eros, mint egyebkent, hiszen igy neki is szabad azt, amit a kicsinek.:D
Nagyon irigyellek, faraszto, de csodalatos dolog, amit csinalsz! Csak biztatni tudlak, mindannyian rengeteget fogtok belole profitalni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nagyon figyelem a Picurkát, és ha nincs semmi gond, szopiztatom mindkettőt ameddig csak lehet! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!