Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2 hetes a babám és nagyon...

2 hetes a babám és nagyon kevés tejem van már. Ha esetleg tápszert adok neki az mennyire árthat? Az orvos felírta a Humana tápszert. Szeretném szoptatni de ahhoz már kevés tejem van, hogy elég legyen neki.

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 15:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

UGYANEZ a felhazsnáló dohányzik szoptatás alatt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

Akkor mostmár kevés is a tejed???

2011. febr. 4. 15:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát kibukik nem tudom első babám.19-éves vagyok és még nem nagyon vagyok tapasztalt de minden erőmmel azon vagyok,hogy jó legyen a picinek!!Egyszerűen nem tudom,hogy mit csináljak vele amikor sír és már evett!! De viszont a cumival megnyugszik!
2011. febr. 4. 15:55
 13/18 anonim ***** válasza:

Hogy puha a melled, az azért is lehet, mert beállt a kereslet-kínálat (bár ez szerintem kicsit később szokott), annyi termelődik, amennyit igényel a baba. Ha sűrűbben szoptatod, több fog termelődni. Nem baj, ha nem kemény a melled, ez nem jelenti azt, hogy nincs benne tej. Mint már írtam, a szoptatás FOLYAMÁN termelődik a tej, nem két szopi közt.

Ha bukik a baba, akkor lehet túlette magát, vagy nem zár jól a gyomorszáj. Az enyémek egészen addig állandóan buktak, amíg el nem kezdtek 6-7 hónaposan szilárd ételt enni.

Ha leteszed és sír, az azért is lehet, mert fáj a hasa. Evés után tartsd függőlegesen a mellkasodon, símogasd a hátát, hadd büfizzen. Aztán hanyatt fekve tornáztasd a lábacskáit, told fel a térdét a vállához, körözz vele, hadd jöjjenek a pukik. Fektesd sokat a hasára.

2011. febr. 4. 16:01
 14/18 Nigra ***** válasza:
Persze nem szabad feladni, de a tápszer legyen kéznél. Szép dolog a szoptatás, de ha nincs tej haljon éhen szegény gyerek? Amúgy 2hetesen már illene beindulni a tejtermelésnek
2011. febr. 4. 16:15
 15/18 xStefix ***** válasza:
Kérdező, írj nekem privid, ha gondolod, van egy kis anyagom a számodra!
2011. febr. 4. 17:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azért sír mert éhes.Ha kibukja akkor jóllakott.
2011. febr. 4. 17:44
 17/18 anonim válasza:

Csodaszer, ha tejet akarsz!!!

[link]

Nekem semmi más nem segített!!!

2011. febr. 24. 11:07
 18/18 anonim válasza:

Ja az előzőhöz kiegészítésként:

Patikákban, Brendonban, Auchan-ban is kapható!!!

2011. febr. 24. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!