Megéri ezt a csomagot megvenni?
Figyelt kérdés
Megéri ilyen használt mellszívót venni?Kimondottan a mellszívó, és a zacsitartó érdekel, a többit ismerem!
Ezt találtam most a legolcsóbban .Megéri? [link]
Már kiírtam egyszer ezt a kérdést, de alig kaptam rá választ.Hátha ebbe a kategóriába többet kapok. :)
2011. jan. 27. 11:17
4/5 anonim válasza:
Én is ilyen mellszívót használtam, szerettem, szerintem jó. Bár a zacsitartót nem ismerem, de én a cumisüvegben fejtem, és abból adtam esténként cici után a tejet. Ha pedig lefagyasztottam, akkor átöntöttem normál tejtároló zacsiba.
Ha nem zavar, hogy használta a mellszívó (ki lehet sterilizálni, de nekem nem sikerült teljesen elmosni, mikor eltettem) akkor megéri ennyiért.
5/5 anonim válasza:
megéri, de 8000nél nem adnék többet érte... pedig tuti felviszik addig az árát az aukció végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!