Melyik a jobb a madella elektromos vagy az avent elektromos? Nagyon nagy az ár külömbség. Tényleg megéri majdnem kétszerannyiért megvenni az aventet?
tesómnak volt medela elektromos, nekem kézi avent.
leírom, akiet tapasztaltunk, hátha segít valamit...
a medelának keskeny az a csöve, amibe beszippantja a mellbimbót, nekem fájt tőle meg lilás lett, de a tesómnak nem okozott gondot (neki kisebb a melle, lehet, hogy ez is számít).
az elektromossal viszont az volt a gondja a tesómnak, hogy fix a szívósebesség, pár napig használta az én kézimet, és több teje lett, mert sűrűbb inger érte. úgyhogy ő végül vett egy avent kézit is a medela elek. mellé.
nekem a kézi teljesen elég volt, csak akkor használtam, ha csomósodott a mellem.
nekem medela elektromos volt, és szerettem. Állítható volt a szíváserősség, és úgy szívott, mint a baba, szívott, elengedte, szívott elengedte.
Nagy mellem van, de ettől függetlenül nem fájt.
Az avent nekem semmit nem ért, amikor már nem fejtem vele ki semmit, akkor a medela még vagy 30-40ml-t kifejt.
Szerintem próbáld ki, melyik válik be NEKED, kérj kölcsön, vagy a védőnőtől érdeklődj, hol tudsz kölcsönözni. Már sok mellszívós kérdés volt, és egyértelműen kiderült, hogy alkati kérdés, kinek melyik válik be.
Betti válasza:
Szia!
Tényleg jó lenne,ha előtte valahogy ki tudnád próbálni,mert itt nem arról van szó,hogy melyik a jobb,hanem,hogy neked melyik válik be.
Én anyatejleadó vagyok,vettem Medela Mini Electricet,de sajnos meg sem indította a tejleadó reflexemet,így nem tudtam használni.Viszont a kórházi szobatársam percek alatt lefejt vele 150 ml-t.
Azután vettem Avent elektromosat,az már jobb volt,mivel ilyen kis párnácskák vannak rajta,megindította a reflexemet,de sajnos azzal sem tudtam lefejni az összes tejet.
Így maradtam a kézi fejésnél,ez a leghatékonyabb,azóta 500 ml-vel több tejem van.
Ettől függetlenül neked még valamelyik jó lehet,csak nem tudod előre,hogy melyik,ezért lenne jó egy próba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!