Mit adjak enni hat és fél hónapos Babámnak tízóraira és uzsonnára? Mellette 3x szopizik nappal és egyszer hajnalban. Olyan érzésem van, ha csak gyümit adok, h bár eltelíti a kis gyomrát, a fejlődéséhez kevés!
Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 12:29
1/2 anonim válasza:
Ne aggódj, ha szopizik, akkor a tápanyag nem kevés, bár szerintem szopizhatna többször, ez kicsit kevesebbnek tűnik. Persze lehet, hogy az én lányom nagyevő, 6 és fél hós, 8kg, (3,8-al született), ő is kétszer kap gyümit, de 5-6-szor szopizik napközben, plusz éjjel legalább 3-szor.
Próbáltad esetleg a bébiételeket? Én ami nincs itthon lefagyasztva bio, abból a Hip-es biot veszem. Vannak olyanok, amikben van rizs vagy teljes kiőrlésű gabona is. Ezenkívül a sütőtök nagy kedvenc nálunk, az tele van tápanyaggal.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fogadja el többször a cicit!Én is szeretném,de nem megy!Amúgy 4200-zal született,most 8800 g.Eszi a rizses ,gabonás gyümiket,de lehet,h uzsira bevezetem a tejpépet! Köszi
2009. febr. 5. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!