Ma hajnalban nagyon bedurrant a cicim, mert 7 órát aludt az 5 hetes babám. és mielőtt megszoptattam volna, megfejtem a cicimet. és véres tej jött belőle. Mi lehet ennek az oka? Lehet, hogy baj van?
Szia!
Ilyen nekem is volt egyszer: pont valamilyen indíttatásból előtte akartam fejni, hogy jól jöjjön a babónak, és látom, hogy tiszta vér az egész. Fel is keltettem a párom, ő meg egyből nézte a netet, hogy mitől lehet, de addigra kifejtem az összeset (kb. 10 ml jött így) és utána már tiszta tej jött. Utána már szopizott is a babám, és nem bukott vissza véreset, a pelusában sem találtam, tehát annyi volt és kész. Azóta sem tudom, a pontos okát, csak arra gondoltam, hogy annyira szívta előző nap, hogy véraláfutásos lett a bimbóm, és az kifakadhatott a fejéstől. Tudom milyenre gondolsz, és ez nem az, mikor a seb vérzik. Szó szerint, mintha vért fejtél volna, nem?
Hívtam napközben a védőnőt, nem vette fel, nem is hívott vissza, és mivel utána már nem volt ilyen, elmaradt hogy mitől lehetett.
Ha neked is elmúlt hamar, akkor szerintem nincs baj, esetleg említsd meg a védőnőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!