Miért nincs elég tejem délután, kora este? Hajnalban szopi után még le tudok fejni plusz 80-140 ml-t. Abból pótolok, ha kifogyunk ciciből.
Délutánra, estére nincs tejem, illetve nem elég. Este 10-11-kor van utolsó szopi, utána én is lefekszem. Utána a következő evés után tudok megint fejni, kb délig. Aztán szép lassan annyira kevés lesz, hogy a reggel lefejtből kell hozzápótolni.
Attól lehet, hogy napközben nem pihenek eleget?
Mit csináljak, hogy ne kelljen üvegből pótolni?
Szia!
Szerintem a pihenés, a nyugodt körülmények vagy a folyadékfogyasztással van a probléma.
Ezeknek próbálj utána gondolni.
Most nem tudok linkelni, de ennek az oldalnak van egy blogja (Beszéljünk róla - cikkek), ahol nagyon jó tejserkentéssel, szoptatással kapcsolatos dolgok vannak.
www.angol-babaruha.hu/blog
Itt kattints a tejserkentés vagy szoptatás címkére!
Szülésznő/Védőnő
Én ugyanígy vagyok, csak azzal a különbséggel, hogy nekem napközben most már tápszerrel kell pótolnom.
Csak a reggeli etetés megy ciciből, mert estétől reggelig megtelik tejcivel rendesen(mivel a fiam átalussza az éjszakát)
Napközben a cici - 3 óránként, de sajna 4 óránként sem - telik meg annyi tejjel, amennyi neki kellene.
Szedek more milk kapszulát, de nem nagyon látom a változást. A kapszula előtt ittam tejserkentő teát, de az sem segített.
Azt mondta Anyukám, hogy Ő hasonlóképpen volt velem és a tesómmal is. Tápit és cicit kaptunk felváltva etetésenként.
Gondolom ez valami genetikai ok is lehet. Kevesebb tejmirigy? Ki tudja...
De hát mi is felnőttünk valhogy :)
Mióta cici után tápszert is kap a fiam, sokkal nyugodtabb, mert tele a pocak. És az sem elhanyagolható szempont, hogy én sem görcsölök, hogy miért sír és van -e elég tejem....
Szia! Én is ugyanígy vagyok, estére alig marad tej, és én is a reggeli plusszból pótolok délután. Sajnos estére meg marad a tápi pótlás. Egyébként nekem a sör segített valamelyest, csak az a baj, hogy nagyon nem ízlik. Mástól is hallottam már, hogy attól nőtt neki a tejmennyiség.
Valószínű, hogy többet is kellene pihenni, de azt csak mondani könnyű, megvalósítani elég nehéz. Próbáld ki az alkoholmentes sört. Csak egy ötlet, de hátha Neked is beválik. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!