Miért ilyen "fontos" téma a szoptatás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kérdésemben arra akartam utalni, hogy nagyon sokaktól azt olvasom, hogy iszonyú szomorú, amiért nem tudja szoptatni a babát, és tényleg szinte látszik a soraiból, hogy mennyire bántja a dolog. Soha nem gondoltam,hogy ez valakinek ekkora szomorúságot okoz. Én mindig úgy voltam vele, hogy ha nem tudok szoptatni majd kap a baba mást anyatej helyett, de nekem kb. egy vállrándítás volt a dolog, ezért lepett meg iszonyúan, hogy egyeseket ez mennyire bánt, holott abszolút nem tehet róla az ember lánya, ha nincs teje.
Szóval a kérdésem, hogy én gondolom jól, vagy ez tényleg ekkora trauma egy anya életében? Ha ekkora trauma, akkor miért? Hiszen nem az ő hibájuk.
Köszönöm a válaszokat:)
2011. jan. 25. 19:14
21/24 xStefix válasza:
Madlow, hol laksz? Gondolom, külföld. Netán USA?
22/24 anonim válasza:
jaj nem, jo lenne. ez ROMANIA. egy elmaradott kis falu...
23/24 xStefix válasza:
Hm, hát, és nem ez az egyetlen két hely a világon, ahol gyakran így gondolkodnak. :(
24/24 anonim válasza:
Sajnos túl sok helyen gondolkodnak így:-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!