Honnan tudhatom, hogy azért tekereg és sír szopi közben mert a hasa fáj, vagy azért mert nem jön tej és éhes?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 14:25
1/4 anonim válasza:
A "tekergős sírás" szopi közben tipikus hasfájásra utaló jel.
Hány hetes?
A második kérdéshez jó lenne tudni...
2/4 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy jön-e a tej, könnyen megtudhatod, csak meg kell próbálnod picit fejned. Ha jön, akkor azzal nincs gond. Ha a hasa fájna,szerintem ordítana, és a hasánál lennének a lábacskái. Vagy próbáld meg masszírozni a hasikáját, vagy fektesd a tenyeredbe/re hassal lefelé, ezt a pózt az én kislányom akkor is szerette, amikor a hasa fájt.
3/4 A kérdező kommentje:
4.5 hónapos.
2011. jan. 25. 14:57
4/4 anonim válasza:
Első vagyok.
Ha eddig volt elég tejed, akkor szerintem ezután is lesz.
Szerintem azok alapján amit leírsz, nem ez éhségtől van. Ilyenkor picit szüneteljetek, vedd fel és járkáljatok (persze ah közben is üvölt az nem annyira jó), szóval próbálj valamit csinálni, amitől megnyugszik, aztán újra mellere tenni.
Ha a hátára teszed, és húzgálja fel a lábait sírás közben, az pocakbaj, mint már írták mások is.
Lehet masszírozni, tornáztatni, esetleg táplálkozási naplót vezetni arról, hogy Te mit fogyasztasz, és írni, hogy mikor vannak ezek a sírások, lehet, hogy lesz összefüggés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!