Valakinek volt hatása a more milk kapszulától?
Szia
En szedtem 3 dobozzal is,az elsot szules utan kb.2 honappal,es az nagyon nagyott dobott a tej mennyisegen,de a 2.doboz szinte semmit sem ert,es a 3.mar penzkidobas volt.Nem szedtem folyamatosan,mindig hagytam egy kis szunetet,de sajnos a 3.utan feladtam.
Gyogyszertarban,bababoltban /Kenguru,Brendon/lehet venni es atlagosan 6000-6500 ft 1 db amiben 60 szem van.
Én is vettem,de nekem sajna nem használt semmit,pedig nagyon hittem benne és két dobozzal is beszedtem:(.Sok sikert hozzá,remélem neked használni fog.Ki kell próbálni.
5hónapos kisfiú anyuja
Én is szedtem 2 dobozzal a szülés után mert nem lövellt be a tejem. Nekem nagyon jó volt 3x2 szedtem belőle ( 58 kg vagyok, a súlyomhoz kiírt 4x1 dózis nem vált be ), és 10 hónapos a fiam és vígan szoptatom. Itt megkeresheted a hozzád legközelebb eső bolt címét ahol lehet kapni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!