Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 6-7 hetes babátok mennyi...

6-7 hetes babátok mennyi tápszert eszik/evett egy alkalommal?

Figyelt kérdés
Kislányom 6 hetes, és most 150ml eszik alkalmakként, de lassan lehet emelnem kell 180ml-re.Nálatok ilyenidősen mennyit evett babátok?
2011. jan. 20. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi 5 hetesen kezdtük a tápszerezést,de akkor 60-90-et evett meg és be is ájult!

Nagyon sok amit a te babád eszik!

2011. jan. 20. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első fiam már 2 hetesen 220-230 ml-ket evett, de ezt tartotta 5 hónapos koráig. Onnantól kezdve viszont kifolyt a tápszer a száján, és nem nyelte le. A második fiam most 8 hetes és 100 ml-t eszik meg egyszerre. Én mindig többet keverek be, és amennyit jóízűen megeszik, annyit megeszik. Soha nem emeltem direktbe az adagját. Ő emeli magának. Próbáld ki, hogy 200 ml-t bekeversz, és mennyit eszik meg belőle. Én a maradékot be szoktam rakni hűtőbe és a következő étkezésénél felhasználom.
2011. jan. 20. 12:21
 3/5 A kérdező kommentje:

2 hetesen több mint 200ml?:)Az aztán szép étvágy volt:)

Elsőnek:nem volt anyatejem sajnos, nem si tudtunk szerezni, de mi már a kórházból 90ml-el jöttünk haza az 5. napon:)

2011. jan. 20. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Ismerős a farkas étvágy. Az első fiam a 3. napon nyomta le a 90 ml-t. Nem akarta senki elhinni nekem. Majd a 220-230 ml-nél a védőnő sopánkodott, hogy ez így nem lesz jó. Viszont a gyerek nem bukott, nem hányt, nem fájt a hasa és sokat sem hízott ennyi mennyiségtől. Havonta 1 kg gyarapodása volt az első 3 hónapban. Utána megállt egy kicsit. Tejjel nem bírtam követni, így először kiegészítés, aztán már csak az. A második kisebb étvágyú, ő viszont nem hajlandó szopni rendesen. Itt is fejés és pótlás...
2011. jan. 20. 16:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Most néztem az etetési naplót: a nagyobbik 180 ml-t kapott ennyi idősen, a második pedig 210-et. A második babám nagyobb súlyú volt, mint a nővére, de egyik sem volt egy szumó birkózó, mert a testhosszuk sokat "felvett" a súlyukból. És 5 hónapos korig 6X ettek. Sajnos korán kezdtük a tápszerezést... :(
2011. jan. 20. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!