7 napos babám már tápszert eszik. Annyira vaskosak a bimbóim, hogy nem tud szopizni. Fejem neki a tejcsit, hogy legalább napi 2-3 alkalommal kapjon azt. Milyen időközönként kell fejnem?
Figyelt kérdés
5 óra szünet után, két mellből csak 50-et tudok lefejni. Ez kevés? Hogy tudnám szaporítani a tejcsit. Átlag egyébként mennyit eszik egy újszülött, egy etetés alkalmával? A 7,5 éves fiammal ugyanez volt a baj, hogy a vaskos bimbó miatt nem tudott szopizni. Össz 4 napig kapott cicit, aztán a doktornéni rögtön tápszerre állított rá minket.2008. aug. 12. 15:53
1/2 anonim válasza:
Szia sajnos 5 ora után az 50ml igen kevés.Gyogyszertárban vagy drogériában kérdezz rá milyen teát igyál sajnos én már a nevét elfelejtettem.Van tejtermelést segitő tea én is ittam annak idején.Hogy mennyi időközönként fejd a tejcit lehet hülyeséget irok, minnél többször de ne vidd tulzásba,jot tehet az is ha meleg zuhany alatt maszirozod kicsit.A teára mindenképp kérdezz rá mert nem drága és nekem nagyon bevált
2/2 anonim válasza:
Laktoherb a tea neve, de van más féle is. Ezen kívül urtica urens homeopatiás bogyó, milk more. Ha visszaolvasgatsz a kérdések között sok mindent találsz. Nekem is vaskos a mellbimbóm, kicsit nehezen is tanult meg szopizni a lányom. Én mindig fogtam neki és tartottam a szájába kb. két hetes koráig.Aztán szépen megtanulta bekapni. Tedd mellre gyakran az is segít beindítani a tejtermelést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!