Mennyit eszik 2 hetes babátok egy alkalommal és milyen időközönként kel enni?
Két gyerek után azt mondom, hogy fogalmam sincs mennyit eszik mert sose mértük. Hülyeség ha nem beteg vagy ilyesmi csak paráztat ha elmérsz valamit. Jelez ha kell még neki hidd el. :)
Az időközönkétről pedig az igényszerintiség híve voltam, habár ha nagyon rövid időn belül akart akkor volt hogy kivártam 10 percet hogy kitart-e.
kb. 60-80g-t evett és 1,5-3,5 óránként, leginkább 2 óránként, elég össze-vissza, most 3,5 hós, már viszonylag rég beállt a 3 óránkénti evésre, de most sem eszik sajnos sokkal többet.
Mikor még kicsi volt nagyjából tartotta a súly*1,5/napi étkezések, ezt a képletet, ma már egyáltalán nem.
2 hetesen a babém 60 miliket evett anyatejből. 3 hets kora körül ugrott meg az étvágya 80-90 milire.
Úgy etetem, ahogy megéhezik. Ez átlag 3 óra, de van, hogy több, van, hogy kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!