El vagyok keseredve?
Ha kihányta akkor irány a doki!
a bukás normális a hányás nem!
Szerintem is doki!
Vigyázz a tápszerrel is, mert az is okozhatja. De gondolom már rég adsz neki azt is és apránként szoktattad meg vele a kis gyomrát...
Jaj, no para már!
A hányás simán lehet "csak" erősebb bukás is, nem lehet ennyiből tudni, mit ért rajta az anyuka... Nem kell rögtön orvoshoz rohanni.
Szerintem valószínűleg azért jött ki a tej, mert, ahogy írtad, mocorgós a baba. Ilyenkor simán felkavarodik a pocak és, mivel még nem záródik olyan jól a gyomorszáj, könnyen visszajön a tej. Pláne, ha előtte nem is böfizett.
Tenned semmi különlegeset nem kell, azon túl, hogy továbbra is szorgalmasan böfizteted, hátha épp sikerül neki. Illetve, amennyire lehet, próbáld evés után valahogy nyugalomban tartani, hogy lehetőleg ne sokat tekeregjen. Mondjuk tartsd a karodban még egy ideig, függőlegesen, ne rakd rögtön vízszintbe. Így csökkenhet az esélye, hogy bukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!