Hogy fogok tudni szoptatni? Igaz, még azért messzebb vagyok a szüléstől, de nagyon foglalkoztat a dolog, hogy hogy fogom én a három picikémet egyszerre (vagyis inkább egymás után) szoptatni.
Tudna nekem valaki tanácsot adni. Én úgy gondoltam, hogy valószínűleg majd le kell fejnem (amúgy lesz segítség - remélem!) De mi van, ha nem is lesz elég tejem? VAn valami jól bevált taktika a bővebb tejtermelésre, és milyen mellszívót ajánlanátok?
hármasikres kismama
Gratulálok! Hű de irigyellek! Nekem van 2ikertesóm és anyukám annó így csinálta. Felváltva kaptunk enni,mindig az volt az első aki előbb ébredt. Viszont neki nem volt elég a teje mindegyikünknek, 2hónapos kortól tápszert is kaptunk. Mindemellett szoptatott 1teljes évet. Aztán előbb a 2 öcsém, majd én választottam el magam. Igaz 33éve nem volt ennyi minden amivel lehet a tejtermelést serkentani, bár nekem anno semmi nem vált be. 1kisfiam van, 1évet szopizott ő is, de csak 4hónapig volt kizárólagosan tejcsin. Aztán neki is kellett a táp, mert "kevés voltam"
Mégegyszer nagyon gratulálok! Remélem a következőre nekünk is így sikerül!
sok infót találhatsz:
www.ikresek.hu
www.lll.hu/cikkek/ikrek
ikrek.lap.hu/
www.szoptatasportal.hu/temak/ikrek
www.babanet.hu/album/foto.php?album=523&page=2 ( ezek fotók a szoptatási pózokról )
www.kismama.hu/baba/ikrek_szoptatasa/3202/
www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato_elsohet2
avent mellszívó naon jó, more milk kapszula, homeo bogyók, a tejserkentő teákkal csak óvatosan: dupla vízben áztasd ki, különben szeleket okoz az újszülöttnek
Hú! Nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettetek!
Az első válaszolótól kérdezném, hogy akkor ti hármasikrek vagytok? És már 33 évesek? Csak mert ez is bíztatás számomra, mert az orvosok le akartak beszélni a terhességemről, mert hogy nagyon kockázatos, veszélyes. De mi bízunk a babáinkban, hogy nem akarnak nagyon hamarabb kijönni, és minden rendben lesz. Főleg, hogy teljesen természetes úton fogantak.
Mégegyszer köszönöm mindkettőtöknek! Megyek nézem is a linkeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!