Melyik mellre tegyem legközelebb? jobból szopizott, jól kiszívta, mert elernyedt lett a cicim, viszont a bal közben csöpögött és lefejtem szintén elernyedt lett.
10:03 as válaszoló vagyok, lehet hogy rosszul fogalmaztam.
Ha a bal ciciből etetsz, és marad benne azt fejd le, de a másik cicire ha nem tetted rá a babát akkor ne fejd le, mert kell a következő etetéshez. ha rátetted akkor meg nem is kell lefejni csak legközelebb azzal kezd amelyikkel befelyezted, EZ csak akkor érvényes ha egy szopi alatt mindkét cicire ráteszed.
Én így csináltam, amiből nem szopizott azt nem fejtem le, mert lehet hogy 2 óra múlva éhes és akkor mit adjak neki?
Amelyikből szopizott és még éreztem hogy maradt benne azt lefejtem és lefagyasztottam, ez kb az első 3 hétig volt , most már nem fejek beállt a cicim, és van elég tejem, de már nem kell fejni, mert nem feszül és nem csomos, most hogy egy hónaposak leszünk előfordul hogy nem elég neki az egyik cici 130 körül szopizik, és kicsit rá kell tenni a másikra, és legközelebb azzal a cicivel kezdem . Íg hozzájut a elő és a hátsó tejhez is, ha lefejném akkor a tápláló hátsó tejhez nem jutna hozzá.
Próbáld ki, de én csak leírtam hogy nálam mi vált be.
Remélem nem bántottalak meg.
kezdő 1 hónapos kisfiú anyukéja
Sok sikert, és kitartást, mert néha tényleg nem könnyű:)))
dehogy bántottál meg.
figyu, és mi van akkor ha az utolsó szopi óta elég sok idő eltelt (több mint 3 óra), előzőleg balon volt. akkor is a ballal kedjem annak ellenére, hogy a jobból így már elég rég kapott? mert mindig átteszem a másik cicire is. most a jobból így megint csak keveset kapna nem?
néha olyan bonyolultan érzem ezt...
köszi
ELőző vagyok (1 hónapos kisfiú anyukája)
A lényeg hogy ha etetek a bal ciciből, és még ráteszem a jobbra, mert nem elégedett a mennyiséggel, akkor akármennyi idő telik el a jobbra teszem előbb, azért mert ugye abból csak az előtejet szívta ki. lehet hogy ennél a szopinál elég is lesz neki a jobb cici. Ha nem akkor természetesen megint a balra is ráteszem, de legközelebb akkor a bal cicivel kezd. Mindíg az legyen az első cici (ha már két ciciből etetsz) amivel befelyezted az elöző etetést.
Remélem érthető volt.
Nekem is nehezen ment , de én írom, hogy mikor melyik ciciből ettünk, mert nem biztos hogy emlékszem:))))
köszi
én is első babás és én is írom, hogy melyikből evett, mert én is elfelejtem :)
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!