Legközelebb is ilyen fájdalmas lesz a szoptatás? Újból ki fog sebesedni?
Szia!
A lányomnál, aki az elsőszülöttem semmi gond nem volt a szoptatással, még csak nem is fájt a cicim!
A következők az ikrek voltak. Itt már picit sebesedett, mivel két gyerek állandóan szopizta (tápszert nem kaptak). De kb. 1-2 hónap alatt rendeződött, s nem fájt annyira. Negyedik gyerekemnél már a kórházban iszonyúan kisebesedett, aztán még csúnyább lett. Hamarosan tiszta seb, állandóan véres volt! Mindent módszerrel próbálkoztam, voltam védőnőnél, szoptatási tanácsadónál, orvosnál. A 3. hónapban már mindenki azt mondta hagyjam abba a szoptatást mert lassan leszakad a mellbimbóm, akkora vágás volt rajta. Kb. az 5. hónapra rendeződött ez a probléma. Iszonyú volt!!!
S látod nekem a 4. gyerekemnél!!! Valahogy szerintem nem jó technikával szopizott. Pedig próbáltam minden pózt, védőnő is jött naponta segíteni, dehát semmi se segített, amig magától nem állt helyre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!