A fejéssel is ugyanannyi kalóriát égetek el mint szoptatással?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 08:04
2/5 anonim válasza:
én nem vettem észre h égnének a kalóriék. 5,5hóig fejtem, és nem lefele mentek a kilok hanem felfele :S
3/5 anonim válasza:
Első voltam!
13 hónapja fejek.Közbe anyatejleadó is lettem,így havi 25 liter tejet is visznek.
Az eredmény:-20 kg!
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én is anyatejleadó vagyok.Szoptatok is,fejek is,napi 2 liter tejem van és fogyok is,úgy,hogy komolyan mondom,soha életemben nem ettem ilyen sokat,mint most.
Nem attól függ szerintem,hogy szoptatsz vagy fejsz,hanem alkati is,meg azért ilyen sok tej termelése sok energiájába is kerül a szervezetnek.
Első fiamnál nem voltam anyatejleadó,átlagos mennyiségű tejem volt és nem is fogytam.
5/5 millaa1 válasza:
hát én fejtem egy évig,de nem fogytam semmit:(( mondjuk nem vagyok egy normál alkatu,ugyhogy biztos köze van ennek is ehez:-PPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!