Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A fejés miatt lehet?

A fejés miatt lehet?

Figyelt kérdés

6 hete szültem és sajnos csak fejéssel cumisüvegből eszik a szülőszobára 81 kg-val mentem be és most vagyok 79 kg.Egész terhesség alatt nagyon vizes voltam ami a szülés óta nem, hogy nem szünt meg de rosszabb is lett.Létezik az, hogy azért nem megy le rólam a víz mert nem szoptatok csak fejek?A vérzésem is kb 2 hétig tartott de ma reggel újra kezdtem vérezni, ez a rendes menstruáció már?

Van valami tanácsotok mit csináljak, hogy végre beinduljon a víz rólam?Szeretnék sportolni talán attól jobb lesz talán az segít valamit.

2011. jan. 9. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy vizesedés? Ha az, akkor nem befolyásolja, hogy szoptatsz, vagy fejsz, sokan nem tudnak szoptatni, de még olyat nem hallottam, hogy fejéstől vizesednének (bár sosem lehet tudni). A menzi mindenkinél máskor jelentkezik, ez is független a szoptatástól, de aki szoptat annál általában később szokott lenni. Igazán pontosat a doki tud mondani. Voltál már kontrollon? Ott mit mondtak?
2011. jan. 9. 20:22
 2/6 A kérdező kommentje:
A konkrét kérdésem az lett volna hogy miért nem megy le a víz rólam vagy mi indítaná meg! Azért nem megy le mert fejek? Ha tudnék szoptatni lemenne? Vagy mitől van még rajtam ugyan annyi víz mint mikor még terhes voltam?!
2011. jan. 9. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy majd még ezután kezd lemenni.

Igaz,én nem voltam vizes,de a fogyás kb. 6 hét után indult meg nálam.

2011. jan. 10. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is csak fejtem, nem szopott a babám, mégis mentek le rólam a kilók. Szülés után 6 héttel már ott voltam, mint a teherbeeséskor. Utána még tovább fogytam.

Szerintem ez nem a fejés számlájára írható, hane alkati dolog.

2011. jan. 10. 10:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Az alkatról csak annyit hogy 56kg voltam amikor teherbe estem. Az előtt is mindig vékony voltam. Mielőtt összeköltöztem a párommal 2 és fél évvel ezelőtt ill. mikor megismerkedtünk 5 éve akkor is 48-50 kg voltam.

Még várom a további kommenteket!

2011. jan. 10. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a fejésnek semmi köze ehhez. A vizesedésre nekem azt mondta a doki, hogy kb 10 nap után elmúlik, addig normális. Velem így is történet.

Nem jó ha még mindig vizesedsz. Esetleg próbálhatsz gyengéd módszereket, zöld tea, talpmasszázs.

2011. jan. 10. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!