Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen bimbóvédő krémet...

Milyen bimbóvédő krémet vigyek be a kórházba?

Figyelt kérdés
Ki mit használt/használ szoptatás alatt?
2010. dec. 28. 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Én Bephantent vittem, mert az jó a mellbimbóra + a baba popsijára is. És nem kell lemosni sem. Bár én az elején lemostam langyos vizzel.
2010. dec. 28. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem a garmastan vált be.
2010. dec. 28. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is a Bephantent vittem be magammal.De le kell mosni,én mindig lemostam szopi előtt.
2010. dec. 28. 18:10
 4/10 anonim ***** válasza:
GARMASTAN A LEGJOBB:))))
2010. dec. 28. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Csakis Garmastan. Megmentette a szoptatásom.
2010. dec. 28. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Legegyszerűbb és legtermészetesebb, ha anyatejjel bekened a szoptatás után. Én most egy hónapja nem szoptatok négy év után, és elvileg jövőhéten jön a harmadik gyermekem, de nekem soha sem kellett ilyen kencét használni, gondolom azért vannak kitalálva, hogy valamit vegyen az anyuka még plusszban. az első napokon, amikor még nem biztos a mellrerakás akkor előfordulhat kisebesedés, de akkor ha kellemetlen egyből megszakítja a szoptatást az ember és jól cicire rakja a babát, és akkor nem fordul elő semmi galiba.

Amúgy én a bepantent személy szerint nem javasolnám, mert úgy reklámozzák, hogy mandulaolaj van benne.. eléggé allergizál, igaz nekem a gyermekeim mogyoró allergiásak lettek, így nagyon kerülöm az ilyesmit.

2010. dec. 28. 18:30
 7/10 Orchidea001 ***** válasza:

Szia!

Én nem kentem rá semmit, hanem az anyatejet nem mostam le a végén.Az elsö 2 hetben kicsit fajt, de aztan mar nem.

Szerintem a kremek nem feltetlenul jok egy picinek....

2010. dec. 28. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Avent kence. Ez még akkor sem okoz gondot, ha nem tudod lemosni teljesen utána. Nekem ez nagyon jó volt, pillanatok alatt rendbehozta a sebes mellbimbót, sőt... a kórházban már kenegettem, ott ezért ki se sebesedett, csak amikor később itthon elhanyagoltam. Drága, de megéri az árát. Nekem fura mód, még jobban is ízlett a babámnak a mellem, amikor kencézés után szoptattam.
2010. dec. 28. 21:10
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Már a második babámat várom, és most jobban szeretnék felkészülni a szoptatásra, az elsővel nem volt a legsikeresebb, a kórházba sem vittem kencét. Nekem az anyatejtől csak még rosszabb lett a helyzet, azért kérdeztem, hogy ki mit használt.

Még egyszer köszi a válaszokat!

2010. dec. 29. 22:29
 10/10 Szipi_22 válasza:
Én is az Avent-et javaslom, nekem nagyon bevált, még most is azt használom, 3 hónapos babámnál. Nem kell lemosni sem, mert csak természetes alapanyagokból van, sőt én még a babapopot is azzal kenem ha negyon piros, a korházban mondták, hogy a koraszülötteknek is azzal kenik a popoját... :-)
2011. jan. 6. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!